Nie jesteś zalogowany.
Magi to rzeczywiście Twoje najlepsze zdjęcia (z tych,które widziałam) !!!
Miasto z klimatem,te azulejos,te stare kamienice...wszystko super
Pogoda cudaśna !!! Bea ma rację,warunki atmosferyczne podstwa do dobrych fotek
Ja to w ogóle nie robię zdjęć,jak nie ma słońca,no chyba,że muszę...
Dzięki Kasia Powiem szczerze, że ja nigdy nie jestem zadowolona ze swoich zdjęć tym bardziej miło słyszeć, że się podobają
A Porto ma klimat, a jakże
Wczoraj na finale Euro powiedziałam do M, że jak Portugalia wygra to polecimy do Porto
No i może to jest metoda, nie ma słońca nie robię fot
Ja też prawie nigdy nie jestem zadowolona ze swoich zdjęć
Staram się robić wyłącznie w słoneczku,ale nie zawsze da radę...
No po wczorajszej wygranej Portugalii też pomyślałam,że fajnie byłoby tam znowu,właśnie teraz być
I choć meczyk średni tzw...więcej płaczu i lansu niż gry,ale...piłka sama nie wpadła
Należy Im się...chociażby za przegraną z Grecją 10 lat temu w Portugalii z tym samym trenerem zresztą...paradoksalnie...tak,jak teraz przegrała Francja u siebie...
P.S.Jeśli okaże się kiedyś,że Porto nie jest takie piękne,jak u Ciebie na fotkach to będzie reklamacja
Hyde kochana -dzięki za cudny spacer po Porto foty przepiękne i klimatyczne i masz być dumna a nie niezadowolona
Hyde - a co Ty chcesz od tych zdjęć??? Nie jestem zwolenniczką miast, ale jest kilka wyjątków i na pewno Porto chciałabym zobaczyć...poprzewracane wieże Eiffla, klimatyczne uliczki - cudnie tam!
A! I też już z Twoich zdjęć znalazłam swoją pocztówkę ale inną niż Ty
Nie wiem jak się cytuje zdjęcia
Hyde, Twoje fotki Porto, i przed- i podczas zachodu po prostu wymiatają...
urocze! Dzięki za wnikliwą penetrację mojego ulubionego miasta z P
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa a tym bardziej mnie cieszą, że tym razem pobawiłam się trochę trybami do fotografowania w moim aparacie
Kati być tam teraz, podczas finału euro to byłoby coś
Anti
Kolka pewnie trzeba skopiować adres grafiki (prawy-myszka) a potem wstawić w [img][/img]
Ania zachód był rzeczywiście zjawiskowy Dla tego zachodu mogę tam wrócić
Kilku rzeczy nie zobaczyłam. Nie wiem jak to się stało, że nie zobaczyłam tej słynnej księgarni a musieliśmy obok niej przechodzić piwniczki z porto. Porto to też świetna baza wypadowa po tej części Portugalii jak ktoś jest bez samochodu. No mam jeszcze co robić jakby co
Hyde, jak możesz narzekać na takie piękne zdjęcia Ja ze swojego pobytu w Porto mam parę niewyraźnych fotek z czarnym niebem w tle - to dopiero jest porażka
Fajnie się z Tobą zwiedzało
Mabro dzięki