Nie jesteś zalogowany.
świetny ten hotel, bardzo lubię takie położenie i nie istotne, że 3* - takie czasami mają więcej duszy właśnie w tej skromności:);
Petronaski jak zwykle robią wrażenie, szczególnie urodziwe na fotach nocnych.
Również dziekuję za... powiem bardziej swojsko: - za cudną Plumerię
Oskar- GRATY!!!
No faktycznie długo nie posiedziałeś
Argentyna- super
Oscar, Ty faktycznie jesteś straszny wiercipięta Przecież kilka tygodni temu wróciłeś z Indonezji i znów Cię niesie w inny przepiękny zakątek świata! Gratuluję i już Ci zazdroszczę tej wyprawy
A wracając do Indonezji to nocowaliśmy w tym samym, pięknym miejscu. Bardzo żałowałam, że nie mieliśmy tam więcej wolnego bo ta wysepka przy wyspie na ... Wyspie była urocza
Ostatnio edytowany przez mabro (2016-09-08 22:35:37)
Oskar, podróznicze ADHD to pikuś przy tej Twojej dolegliwości (jak to nazwać? Oskar's syndrome? )
Podratulować Ci tylko i pozazdrościć tego CZASU na wyjazdy!!! inni muszą pracować....
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-09-08 22:43:18)
Dziś już tak różowo niestety nie jest.
Właśnie otrzymałem wiadomość o anulacji rezerwacji.
Jeszcze na spełnienie marzeń trochę poczekam.
Za to będę miał czas dokończyć relację.
Wioska interesująca, kwiatki śliczne zjawisko meteo
A dlaczego ci anulowali rezerwację? Za mało chętnych? Przykro ,że nie wyszło ale co się odwlecze to nie uciecze
Okazało się że w umowie malutkim druczkiem była uwaga "oferta na potwierdzenie" Na drugi dzień dostałem informację że owszem tak, ale za inną cenę. Nie wyraziłem zgody. Mam czas, poczekam.
dobrej nocki
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-09-11 05:43:49)
Fajnie Melduję się, że jestem i wracam do 1 strony. Na razie widziałam tylko festiwal Duriana... ja tego też nie rozumiem - próbowałam raz /żeby nie było, że nie wiem o czym mówię/ i więcej nie będzie
PS. Przeczytane, obejrzane - fajna wycieczka Grupa 14 osobowa... i całe szczęście! Nie lubię wielkich spędów. Czekam na dalsze etapy podróży.
Oskar - mam pytanie o mapki - sam je robisz czy to gotowiec z biura?
Ostatnio edytowany przez Kolka (2016-09-11 22:02:37)