Nie jesteś zalogowany.

Pozdrowienia gorące dla wszystkich z Trogiru. Dziś wyjeżdżamy do Mostaru w Bośni i Hercegowinie i troszkę w tym kraju zagrzejemy miejsca. Jak dotąd za nami ciut Szwajcarii, Liechteinsteinu, Słowenii i Chorwacji:) Buziaki 

Pozdrawiam i zycze udanej podrozy 

O, to już jesteście na wakacjach - jak fajnie
Dzięki za pozdrowienia! Udanej podróży...

Myszka, życzę wspaniałej podróży, wielu niezapomnianych wrażeń a po powrocie fotograficznej uczty.. 

Ja juz tez niebawem zawitam w Chorwacji
....udanego pobytu 

Dziękujemy za pozdrowienia. Wierzymy, że trasa jest ciekawa, bo sami ją przejechaliśmy. We wrześniu ponownie zawitamy do Słowenii i Chorwacji. Życzymy miłego zwiedzania i pięknych zdjęć. Pozdrawiamy :-)

Udanej podróży 

Dzieki, milego urlopowania.

Pozdrawiam serdecznie i zycze Wspanialych Wakacji
Bedzie sie dzialo na Travelmaniakach 

Dzieki Agnieszka udanych wakacji!
. Repozdrawiamy z Zakynthosu 

Udanych wakacji i odpoczynki

Dziękuje wszystkim za pozdrowienia, również pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze podróże. Wakacje w gorących krajach Europy dobiegły końca wróciliśmy wczoraj chwilę przed północą na liczniku 4 700 km. Relacje w przygotowaniu, więc o cierpliwość proszę
Ps. Mam też trochę do nadrobienia na TM.

Czekamy - niestety, niecierpliwie!

Ps: Mam dużo info o B&H specjalnie do przewodnika. Przez cały pobyt w tym kraju zbierałam info sama lub wypytywałam miejscowych, u których nocowaliśmy. Trzeba się uśmiechnąć do naszego administratora wspaniałego to może stworzy nam nowy przewodnik:)

Agnieszka, jestem jak najbardziej za stworzeniem przewodnika po Bośni i Hercegowinie
. Odezwę się do Ciebie w tej sprawie na PRV.