Nie jesteś zalogowany.
Zapraszay na kolejne - X spotkanie Travelmaniaków.
Tym razem tematem będą dwa kraje - TAJLANDIA oraz KAMBODŻA.
UWAGA!
Niestety z przyczyn od nas niezależnych musimy przesunąć datę spotkania o jeden dzień - z soboty na piątek. Tak więc zapraszamy wszystkich w piątek 23 kwietnia. Standardowo spotykamy się w Warszawie przy ulicy Chłodnej 39 (pawilon 9) o godzinie 19:00, w "Klubie Podróżnik"
Więcej informacji, mapę dojazdu oraz relacje z naszych poprzednich spotkań znajdziecie w zakładce spotkania.
Na spotkaniu zaprezentowane zostaną fotografie zrobione przez Sebastiana (minifix) i Izę Stelmaszewskich podczas ich 18-dniowej podróży do Tajlandii i Kambodży. Niektórzy z Was na pewno pamiętają Ich ze potkania poświęconego Indiom.
Całość pokazu będzie uzupełniana komentarzem i anegdotami.
Jak zawsze na nasze spotkania wstęp jest wolny - zapraszamy nie tylko tych którzy byli lub planują wyjazd do Tajlandii i Kambodży, ale wszystkich którzy kochają podróże i chcą wymienić się doświadczeniami i poznać nowych ludzi pasjonujących się podróżami.
Ostatnio edytowany przez Fresh (2010-04-19 14:33:46)
doczekac sie nie moge:) trzymaj dla nas miejscoweczki:)
to bedzie bardzo interesujace spotkanie,zaluje,ze mieszkam tak daleko i nie bede miala okazji bycia;(
Szkoda tylko że te spotkania organizowane są w Warszawie. Chętnie bym uczestniczyła ale niestety za duzo km.
Z wielką przyjemnością dopisuję się do listy słuchaczy :-). Pozdr!
UWAGA!
Niestety z przyczyn od nas niezależnych musimy przesunąć datę spotkania o jeden dzień - z soboty na piątek. Tak więc zapraszamy wszystkich w piątek 23 kwietnia. Standardowo spotykamy się w Warszawie przy ulicy Chłodnej 39 (pawilon 9) o godzinie 19:00, w "Klubie Podróżnik".
eeee to ja chyba nie dam rady:/
Szkoda
Wiem że zmiana terminu wyskoczyła praktycznie tuż przed spotkaniem, ale nic nie mogłem na to poradzić
Zapowiada się bardzo interesująco. Na pewno się pojawię.
Ja również Do zobaczenia.
Saakaszwili dał przykład, że jak się chce to można ;-) - dopisuję się na "nowy termin"