Nie jesteś zalogowany.
no ślicznie-klimatycznie!! a chata pod 122 rewelacja!
ale już to ostatnie hutowe zdjęcie ( w #13 ) - normalnie jak moja fotka z Alberobello
http://www.travelmaniacy.pl/profil,169, … e,181816,0
No ukwiecona chatka bajka....w takiej nocleg to byłaby fajna sprawa ) ....hapolkowa siem gdzieś mi szwendała po wsi i ją wylukała
Nooooooo faktycznie
Zajeżdżamy do Namestova....
Pogoda znowu zaczyna się pinkolić więc odpuszczamy spacer, i tak specjalnie nie ma tam nic ciekawego do oglądania, bo to miejscowość stricte turystyczna położona nad Jeziorem Orawskim.
Mały głodek zaczyna się coraz bardziej odzywać więc stałą ekipą idziemy do upatrzonej przed wyjazdem knajpy na a jakże
To zdjęcie zrobiłem tak odruchowo, dopiero w domu podczas przeglądania przyjrzałem się dokładniej.....ciekawego na kogo hapolkowa szykowała tego noża
Ci którzy jadą w łikend do naszych południowych sumsiadów to doskonale wiedzą, że tam w sobotę ( pomijając centra handlowe i markety ) po godzinie 12 możesz oprócz knajp i restauracyjek klamkę pocałować licząc na jakiś zakup pamiątek....np. centra informacji turystycznej w soboty są w większości miast i miasteczek otwarte do ......godziny 11.00 !!! gdzie w łikendy przyjeżdża najwięcej turystów, ale oni mają na to delikatnie mówiąc wyczesane....jest łikend i tyle
tak więc już wiem "jak to się je i czego się mogę spodziewać" licząc że magnesik mogę dostać tylko w jakimś muzeum, zamku albo skansenie....
Dlatego z tego wypadu łupy....wróóóóóć łup baaaaaaaardzo skromniutki
Kolejny udany wypadzik z Atucikami za nami......
Ostatnio edytowany przez hapol (2019-07-16 21:19:42)