Nie jesteś zalogowany.
oscar napisał:
Bardzo się cieszę że Ci sie podobało.
![]()
Dzięki za fajny doping. To dzieki waszym wpisom udało się tak szybko skończyć.
Co do życzeń? Serdeczne dzieki! Nawiet sie nie spodziewasz jak szybko sie spełnią![]()
Od jutra zacznij trzymać obiecane kciuki![]()
![]()
Szampan na równik też zamówiony!
Reszta to tajemnica. Jak się uda to prześlę pozdrowienia!
No to teraz zaintrygowałeś mnie baaaaardzo Tym bardziej powodzenia życzę
Jestem strasznie ciekawa, co wymyśliłeś
No i cieszę się razem z Tobą
I dzięki za te wszystkie cenne informacje, których mi udzieliłeś przed moją wycieczką, bo z tego wszystkiego wynika, że możemy się spotkać na forum dopiero jak będę w Afryce
więc wolę podziękować zawczasu
Angela – „niezamaco” cała przyjemność (że mogłem pomóc) po mojej stronie.
Gdyby jednak zabrakło wi-fi , wyjdź wieczorem 5 września ok. 22 na balkon i rozejrzyj się po niebie za A380.
Błyśnij latarką, a z pewnością Ci odmacham (przez szybkę)
Tajemnica już skończona. Jutro lecę do Botswany i Zimbabwe. W planie takie widoki
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-08-24 17:18:42)
Ostatnie panoramki
oscar napisał:
Gdyby jednak zabrakło wi-fi , wyjdź wieczorem 5 września ok. 22 na balkon i rozejrzyj się po niebie za A380.
Błyśnij latarką, a z pewnością Ci odmacham (przez szybkę)![]()
![]()
Tajemnica już skończona. Jutro lecę do Botswany i Zimbabwe.
Ale super Gratuluję
A wiesz,że z tym pomachaniem jest to możliwe? Mój mąż ma jakiś program w telefonie i jak nakieruje telefon na lecący po niebie samolot, to mu się wszystko wyświetla czyli skąd dokąd leci, jakie linie itd
Tak więc rozglądaj się za tą latarką
5 września będę w parku Tsavo East w lodży Lion Hill - tak więc wiesz, gdzie masz patrzeć z góry
W takim razie jestesmy umówieni
No pięknie, Oscar...
i tak oto Afryka wdarła się w Himalaje na tm wszystko jest możliwe...
Udanej kolejnej podróży!
No to zastrzeliłeś mnie po raz kolejny...Botswana...Zimbabwe... ja wiem, to jest Wasza zmowa, wykończyć mnie chcecie tymi wyjazdami do Afryki
A tak poważnie - Oskar, wieeelkie gratulacje! Kolejnych mega wrażeń Ci życzę
Co do Himalajów to bardzo Ci dziękuję za tą ucztę dla oka, za przepiękne krajobrazy - można się rozmarzyć A te góry przy jeziorze - CUDNE! Takie mięciutkie się wydają, rewelacja! Wg Twojego opisu i zdjęć, dla mnie to byłby chyba jeden z najlepszych wyjazdów!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa