Nie jesteś zalogowany.
a mi się nie podobało:P nie no, było świetnie, aż cud, że mnie głowa nie boli:) Fresh, poprosimy tylko o jakąś dobrą selekcję, cenzurę itp tych zdjęć;) pzdr.
Magda, przykro mi ale selekcji zdjęć nie może być Relacja będzie jak najbardziej obiektywna
było naprawdę świetnie, atmosfera do samego końca bardzo miła, my dopiero teraz wróciliśmy po spotkaniu do Gdańska i bardzo mile wspominamy razem spędzony z Wami czas, pozdrawiamy wszystkich bardzo gorąco:)
hehe jaka cenzura wszystko będzie opisane zgodnie z prawda:D
Aneta, Zbyszek... Jestem pełny podziwu że pokonaliście tyle kilometrów żeby dotrzeć na spotkanie, za co dziękuję. Bardzo miło było Was poznać
Zapraszamy do zapoznania się z relacją ze spotkania - jest dostepna w zakładce Spotkania.
Już niebawem zostanie ona uzupełniona o zdjęcia.
Relacja ze spotkania kwietniowego właśnie została uzupełniona o zdjęcia wykonane przez anet_zb (czyli Anety i Zbyszka). Przepraszam za opóźnienie w publikacji zdjęć ze spotkania, ale było ich sporo i trochę trwał wybór tych, które najbardziej oddają klimat spotkania. Już niedługo dodamy kolejne zdjęcia wykonane przez Maćka oraz moją osobę, o czym poinformuję w tym wątku.
Oczywiście wszystkie są w zakładce w menu "spotkania" a dokładniej w relacji ze spotkania kwietniowego.
Relacja ze spotkania została uaktualniona - głównie pojawiły się 2 filmy za które należą się podziękowania Anecie i Zbyszkowi.