Nie jesteś zalogowany.
Najchętniej Sharm lub Hurghada ale to do ustalenia
a towarzysza??
teraz Egipt to wakacje dla samobójców i desperatów, chyba że nie wyściubić nosa poza kurort - dla mnie bez sensu
papuas napisał:
teraz Egipt to wakacje dla samobójców i desperatów, chyba że nie wyściubić nosa poza kurort - dla mnie bez sensu
A skąd Ty czerpiesz informacje?
Byłam w Aleksandrii od 25 lipca do 24 sierpnia 2013 (4 tygodnie) i mieszkałam w samym centrum miasta. Oglądałam bzdury, jakie pokazywała polska telewizja, a potem wychodziłam sobie na miasto. Szkoda, że większość potencjalnych turystów wierzy w to, co pokazują w tv. W Aleksandrii podczas mojego pobytu w hotelu byli Japończycy, Kanadyjczycy, Amerykanie, Australijczycy i Europejczycy. Wszyscy ci turyści zamiast oglądać relacje w tv, preferowali spacery i zwiedzanie tego niezwykłego, historycznego miasta.
szukam kolezanki do pokoju na wyjazd do Egiptu,termin do ustalenia
witam ja też szukam koleżanki na wyjazd do Hurghady koniec maja początek czerwca może się dogadamy jak co daj znać pozdrawiam .
Szukam osoby na wyjazd do Hurghady maj ,czerwiec .
bluebla napisał:
W Aleksandrii podczas mojego pobytu w hotelu byli Japończycy, Kanadyjczycy, Amerykanie, Australijczycy i Europejczycy. Wszyscy ci turyści zamiast oglądać relacje w tv, preferowali spacery i zwiedzanie tego niezwykłego, historycznego miasta.
...i napychanie kabzy wiadomo komu...to juz lepiej isc na kebaba