Nie jesteś zalogowany.
Zgodnie z zapowiedziami administracja nie leni się - prace nad serwisem i nowymi funkcjami trwają.
Właśnie trwa budowa bazy wiedzy o najpopularniejszych/ciekawych krajach - czyli mocno rozbudowujemy informacje o danym państwie.
Na pierwszy ogień poszedł Egipt
Jak widzicie w ramach informacji o kraju, pokazują się także m.in. zdjęcia oraz ciekawe opisy podróży. Stąd zachęcam Was do opisywania swoich wypraw
Niedługo będziemy aktualizowali informacje o kolejnych państwach, o czym będę Was informował w tym wątku.
Fajny pomysl:)
super pmysl,zazwyczaj jak gdzies jade to wlasnie tego typu info szukam
Kolejny kaj o którym przygotowaliśmy informacje to Kenia
Bardzo świetny pomysł....super. Każdy będzie mógł znaleźć ciekawe informacje, porady praktyczne o danym kraju
Oto kolejne przydatne informacje o kraju, tym razem dodaliśmy je do kraju Maroko
ooo...moje kochane Maroko
Bardzo dobry pomysł ...moze ludzie przyjda i opowiedzą, co w danym kraju przezyli..bo kazdy ma inne doswiadczenia z podrozy...
Miło mi że rozwój informacji o krajach spodobał się Wam, mam nadzieję że będzie to dla wszystkich konkretnym i obiektywnym źródłem informacji podczas planowania swoich podróży.
Właśnie uzupełniliśmy kolejny kraj - trochę egzotyki - Tajlandia
Prace nad opisem kolejnego kraju zostały zakończone - Dominikana.
Pracując cały czas nad rozbudową informacji o krajach, przygotowalismy kolejny przewodnik/poradnik - Bułgaria. Kolejne już niebawem
Kolejny kraj uaktualniony, czyli kolejny przewodnik. Tym razem Meksyk.