Nie jesteś zalogowany.
W tym wątku wpisujcie wszystkie pomysły, jakie przyjdą Wam do głowy, dotyczące rozwijania serwisu oraz tego jak sprawić, aby stale coś się w nim działo. Jestem pewna, że wśród nas jest wiele kreatywnych osób, które coś wymyślą.
Na początek przytoczę bardzo fajny pomysł PAVULONA:
„cicho tak, ale to jest pretekst żeby zajrzec do "archiwum"i jeszcze raz przejrzec zdjęcia i podróże te które się juz pokazały, można wtedy odkryc wiele ciekawych zdjęc które nam umknęły wcześniej. a wiem z własnego doświadczenia że tak jest , a i autorom tych zdjęc zrobicie frajde jeśli nagle sie okaże że ich "zapomniana" fotka nagle znów wypłynie z jakims fajnym komentarzem...”
oraz anet_zb:
„Fajnie jest poszperać po archiwum i wyciągnąć fotki już dawno zapomniane, miły komentarz z pewnością zachęci do aktywnego udziału w życiu strony!!”
Brawa dla nich!
to ja ide poogládac Twoje podróze;)
mam taka propozycje która koleboce mi się po głowie od dawna , pokaż innym SWOJE miasto, co w nim jest , dlaczego i co warto w nim zobaczyć...
PAVULON napisał:
mam taka propozycje która koleboce mi się po głowie od dawna , pokaż innym SWOJE miasto, co w nim jest , dlaczego i co warto w nim zobaczyć...
Pomysł bardzo ciekawy, oryginalny, podoba mi się. Masz może jakąś wizję jak by to mogło wyglądać? Ja powoli zaczynam się nad tym zastanawiać...
pokażmy co jest ciekawego w naszym mieście , zabytki, imprezy, co warto zobaczyć, dlaczego i kiedy warto przyjechać.choćby po to żeby zrobic kilka fajnych fotek.nie tylko sucha treśc opisu ale dobre zdjęcia które powiedzą "warto tam jechać " każde miasto ma to coś . cudze chwalimy swego nie znamy
Mi również podoba się ten pomysł
Fajny pomysl,z tymi ikonkami przy imionach!Moze teraz nie beda mylic kateriny z katrinka:)
katerina napisał:
Fajny pomysl,z tymi ikonkami przy imionach!Moze teraz nie beda mylic kateriny z katrinka:)
Dziękuję, miło że podoba się
super....coś nowego, naprawdę świetny pomysł:)
jak najbardziej popieramy pomysł Pavulona
dzięki anet, i fresh naprawde odjazdowy pomysł z ikonkami!!!!!!!!!!!!!!!!1