Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Moi drodzy, w ostatnich dniach wprowadzałem sporo zmian aby przyspieszyć działanie Travelmaniaków (w tym, żeby strona szybciej wczytywała się). Oczywiście wszystko testowałem, żeby nie popsuć ale gdybyście zauważyli że coś działało i teraz nie działa to prośba o informację.
Tutaj ważna kwestia, jeśli zmienicie swój avatar (czyli zdjęcie), to zmiana nie będzie widoczna od razu. Po takiej zmianie, najlepiej wyczyścić pliki tymczasowe przeglądarki i wtedy od razu zobaczycie zmianę.
W razie pytań/problemów, piszcie w tym wątku lub do mnie na PRV.
Mam nadzieję, ze nic nie zepsułem
Grzesiek....jesio dwa pytanka:
1.Czy jest w ogóle techniczna możliwość avatarka ruchomego czyli gifa?
2.Obecnie żeby sprawdzić czy dostało się priva jest możliwe tylko przez wejscie w swój profil....czy dałoby się zrobić żeby to było widoczne już po samym zalogowaniu?
Adam, hmmm.... to tak, jeśli chodzi o avatara animowanego jako gif, to teraz nie ma takiej opcji. Technicznie jest to oczywiście wykonalne, tylko trochę z tym roboty by było a u mnie z czasem i nastrojem kaplica jest
Z PRV - tak, będę działał, w ogóle będę chciał, żeby na forum było widać czy jest priv, już taką uwagę miałem. Tylko nie obiecam kiedy zrobię, muszę się ogarnąć trochę i zabiorę się za modyfikacje
Ta uwaga z privem była ode mnie
No to wszystko jasne, sklerozę mam tylko w połowie
Fresh napisał:
Tylko nie obiecam kiedy zrobię, muszę się ogarnąć trochę i zabiorę się za modyfikacje
Zacytuję z kultowego serialu "Zmiennicy"
...."poczekamy...."
Dzięki za cierpliwość
Grzesiek....no problemos
Jakby czas szło sprzedawać to byłbym milionerem
Nie wiem gdzie to napisać to może tutaj Mam takie świeże spostrzeżenia
Jak się pisze relację to to okienko do wpisywania tekstu jest bardzo małe. Jak się jeszcze wstawi zdjęcia i później chce coś zmienić to trzeba się narolować
I druga sprawa. Czy można by wstawić jakiś przycisk/skrót/cuś żeby wstawiał tagi do zdjęć [img][/img] bo trochę to upierdliwe kopiuj/wklej
Podanie już jest a trzy zdjęcia doślę
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-21 21:39:04)
Gosia, jak rozumiem masz na myśli pisanie relacji na forum? Bo jeśli tak, to w okienku w którym piszesz, możesz złapać za prawy dolny róg i je powiększyć na szerokość i wysokość, żeby było wygodniej
Jeśli chodzi o skrót do IMG, to hmm... muszę się zastanowić jak by to zrobić...
Grzesiu no nie mogłeś mi wcześniej powiedzieć
a ja się męczę i męczę
Dzięki
Gosiu, jak bym wiedział że pytasz to bym powiedział
Polecam się na przyszłość
Grzesiu jakaś telepatia 'następnom razom'
Wiem, wiem
Ostatnio edytowany przez hyde (2015-10-22 21:59:55)
Strony: 1