Nie jesteś zalogowany.
Hej wszystkim
Właśnie dodałem nowe, animowane emotikony, z których możecie korzystać na forum. Ogólna zasada wstawiania jest prosta, piszemy :XXX: - gdzie XXX to nazwa emotki. Wstawiając nie zapominajcie o "dwukropku" przed i po emotce. Poza tym całość musi mieć spację przed pierwszym : i po ostatnim :
Oto aktualna lista (będę ją aktualizował dodając nowe emoty). - palacz
- smiech
- terefere
- placze
- wpysk
' - helm
- bigok
- jezyk
- czesc
- imprezka
- ups
- bajerant
- rotfl
- los
- czytaj
- taniec
- papa
- buziak
- toast
- smieszne
- spacer
- amasz
- tak
- nie
- piwo2
- sen
- milosc
- kwiaty
- wow
- piekna
- foch
- kibic
- football
- narty
- nurek
- wakacje
I najnowsze: - jupi
- alejaja
- super
- zly
- bang
Gdybyście mieli zapotrzebowanie ze swojej strony na jakieś odwzorowanie emocji - piszcie o nich w tym wątku - będę starał się dodawać nowe, odpowiadające Waszym oczekiwaniom
Ostatnio edytowany przez Kropka (2015-04-05 09:41:38)
Fresh napisał:
Hej wszystkim
Gdybyście mieli zapotrzebowanie ze swojej strony na jakieś odwzorowanie emocji - piszcie o nich w tym wątku - będę starał się dodawać nowe, odpowiadające Waszym oczekiwaniom
Grzesiek...nie kuś z tym odwzorowaniem emocji oj nie kuś ...bo cezurę wprowadzisz i bany polecą hehehe
O, jak zrobiło się emocjonalnie ))
super!
hapol napisał:
Grzesiek...nie kuś z tym odwzorowaniem emocji oj nie kuś
...bo cezurę wprowadzisz i bany polecą hehehe
![]()
Spoko, spoko
...zapotrzebowanie na odwzorowanie emocji...dobre
Super emoty
Proszę Admina - dlaczego nie mogę zmienić zdjęcia profilowego? Zdjęcie jest małe...
Poszło info na PRV w kwestii zdjęcia
dziękujemy!!
rewelacja Fresh
Ostatnio edytowany przez hapol (2015-04-07 19:16:44)
Ja bym jeszcze dodala emote aniolka albo jakas niewinna dziewczynke z rozowa kokardka
Jak to bylo...zapotrzebowanie na odwzorowanie emocji
Kasia, myślałem, myślałem i dodałem dwie nowe, jedna to którą miałem dodać wcześniej, a druga to
- czy o tym myślałaś?
Cudowna