Nie jesteś zalogowany.
No, nie da się ukryć, narobiłeś sobie...
Ale skoro otworzyłeś, to zanim nie zamkniesz - też oddaję głos za przydatnością wykazu wszystkich TM, żeby można było wrócić do widzianego kiedyś zdjęcia lub relacji autorstwa osoby, która nie jest na liście znajomych
Hehe, dawajcie dalej nie krępujcie się A albo powieszę się albo ucieknę i tyle mnie tu będzie
A poważnie. Przyswajam wszystkie propozycje, jedne łatwiej zrealizować, drugie ciężej. Jedynym wyznacznikiem jest dla mnie czas, a w sumie jego brak. Jednak jak wie Ala (Piea), która po dobrych kilku miesiącach (chyba nawet z pół roku to trwało albo i dłużej) molestowania mnie wywalczyła komentarze pod opisami podróży.
Jeśli wytrzymacie ze mną (jak ja z Wami ), to kolejne modyfikacje w przyszłości będą
O qrka wodna!
Fresh, co Ty na miłość boską robisz przed kompem o 3.30 w nocy????????
(Chyba jednak najwyższy czas dać Ci święty spokój z naszymi pomysłami:)
ja wymiękam..... i nie chcę już żadnych innowacji, skoro masz całe noce zawalać przez te wszystkie genialne pomysły!
Pozdro,
Właśnie zauważyłem małą niedogodność, którą od razu poprawiłem. Zauważyłem, że czasem do zdjęć nie dajecie nazwy, a dajecie opis, i chyba wiem dlaczego . Pole "Nazwa zdjęcia" akceptowało tylko do 25 znaków, co jest oczywiście z mało o czym sam się przekonałem dodając właśnie fotki do relacji. Powiększyłem jego rozmiar do 100, tak więc można już swobodnie dodawać dłuższe nazwy zdjęć do czego zachęcam
Fresh nasz Ty bohaterze
Ostatnio edytowany przez myszka (2013-11-09 18:26:56)
O, super, b.pomocne posunięcie
Dzięki !
I jeszcze dwie drobne zmiany, jedna zgłaszana mi dość dawno, druga dzisiaj na PRV.
a) po wejściu w galegię zdjęć z danej relacji, były wyświetlane w odwrotnej kolejności (czyli jako pierwsze mieliśmy to, które było ostatnio dodane), co nie miało sensu i zostało zmienione.
b) oglądając konkretne zdjęcie, na dole miniatury były w losowej kolejnośći, teraz są po kolei, co ułatwia chronologiczne przeglądanie zdjęć.
Same fajne zmiany
Nadszedł czas wielkich zmian. Jak tak będzie dalej to nie poznam stronki:) Pozytywnie:)
Bardzo fajne zmiany, szczegolnie ta pierwsza Pozdrawiam Naczelnika