Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Czy możecie mi polecić sprawdzony program do tworzenia filmów ( np. takich jak na you tube) ze zdjęć, podkładem muzycznym i fajnymi przejściami między fotkami??
Będę wdzięczna za pomoc
fajny i prosty z ciekawymi efektami to UNLEAD STUDIO 11
no jest całkiem prosty tylko jak tu się wczytuje ścieżke dźwiękową hehe
można ją przesłacć do programu bezpośrednio z dowolnego pliku, potem "przeciąga sie ją na "3"linię ta z namalowanym mikrofonem, potem pozostaje dowolnie skrócić ścieżke i odpowiednio wyciszyć koniec żeby ładnie się kończył a nie urywał nagle
chyba o to chodziło. dzieki za pomoc
Troche stary ten watek ale i tak uwazam ze warto dodac moja uwage.;P
Ja ostatni osklajelam filmi dla przjaciolki i musze powiedziec ze ten porgram jest extra. Ja nie naleze to komputerowcow tylko raczej do osob ktre wszysto co wiazane z elektronika psuja ale ten program jakos wydalawal mi sie bardzo intuicyjny. Nazwa sie Movie Maker. http://explore.live.com/windows-live-movie-maker
Temat stary, ale ciekawy. Ja tez takiego programu szukam . Dzieki za info, Pzdrawiam
Dzięki Gośka. Właśnie mam kilka filmików do obróbki i zastanawiałem się nad oprogramowaniem. Kiedyś pracowałem na programach Adobe (Premiere i After Effects), ale już nie mam dostępu do wersji z licencją, a jak się okazało Windows Live Movie Maker siedzi w moim nowym systemie, o czym nawet nie wiedziałem
no teraz to może ja sobie rodzinne zdjęcia poukładam
Fresh napisał:
Dzięki Gośka. Właśnie mam kilka filmików do obróbki i zastanawiałem się nad oprogramowaniem. Kiedyś pracowałem na programach Adobe (Premiere i After Effects), ale już nie mam dostępu do wersji z licencją, a jak się okazało Windows Live Movie Maker siedzi w moim nowym systemie, o czym nawet nie wiedziałem
Jak dla mnie to jest najlepsze ze ten latwo sie obsluguje i sciaga. Ciesze sie ze sie przyda.
ja jakiś czas temu kupiłam PicturesToExe, duże możliwości animacji, można dodać muzykę czy komentarze, tworzyć pliki exe, mp4 czy wypalić płytę dvd.
Próbka tutaj: https://vimeo.com/52460746
Ja korzystam tylko z Movie Maker, próbowałam innych, jednak Maker jest najłatwiejszy
Wątek Zamknięty
Strony: 1