Nie jesteś zalogowany.
Witajcie,
Miło mi zakomunikować że w dniu dzisiejszym serwis obchodzi swoje pierwsze urodziny . Dokładnie rok temu - 16 Września 2008 roku - Travelmaniacy.pl pojawili się w sieci. Od tamtego czasu strona przesła dużą metamorfozę, zostało dodanych sporo nowych funkcji, zmienialiśmy także szate graficzną. W planach mamy kolejne pomysły na rozwój serwisu, które będziemy stopniowo wprowadzali w życie.
Dziękujemy że jesteście z nami
Fresh
No to kongratulejszyn - że tak się wyrażę w języku language
I jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech żyje nam Ja osobiście zawdzięczam sporo serwisowi poznałem świetnych ludzi w tym Ewę ;P
Ostatnio edytowany przez maciej_moch (2009-09-16 14:17:08)
A ja Maciusia;))
Fajnie że jesteście tzn. jesteśmy;p....oby tak dalej a nawet lepiej....sto lat!!!
Sto lat dla serwisu !!!!!!!!!!!! I gratulacje dla Fresha za genialny pomysł
Szczególne gratulacje dla Fresha, pomysł ze stroną ''TRAVELMANIACY" rzeczywiście bardzo trafiony i rozwój serwisu idzie w dobrym kierunku!!
Fresh i maciej_moch włożyliście w ten serwis bardzo dużo pracy, jest przejrzysty, panuje tu ład, miła atmosfera i porządek. Ta strona społecznościowa jest na wysokim poziomie, użytkownicy na wzajem się szanują i nawet nawiązują się przyjaźnie.
My, an_zb bardzo się cieszymy, że należymy do wspólnoty Travelmaniaków, miło dzielić się własnymi spostrzeżeniami z podróży i jest to dla nas kopalnia wiedzy, natchnienia.
Szampan niech się leje i świat do Travelmaniaków śmieje
Gratulacje dla tworcow serwisu i wielu,wielu lat istnienia!!!