Nie jesteś zalogowany.
Z przyjemnością informujemy że planujemy drugie spotkanie Travelmaniaków. Odbędzie się ono:
W Warszawie, 25 kwietnia (sobota) 2009 roku o godzinie 18:00 w kawiarni Wild World, ul. Widok 16.
Mapę dojazdu znajdziecie w zakładce spotkania.
Zapraszamy wszystkich (również nowych użytkowników serwisu). Więcej ogólnych informacji oraz relację z poprzedniego spotkania znajdziecie w zakładce spotkania. Garść informacji związanych z organizacją wcześniejszego (marcowego) spotkania znajdziecie także w wątku na formu - spotkanie Travelmaniaków marzec'09
Prosimy o dopisywanie się osób zainteresowanych przybyciem, dzięki temu będziemy mogli dokonać rezerwacji miejsca na orientacyjną liczbę osób.
W razie jakichkolwiek pytań odnośnie spotkania, służę informacjami.
Liczymy na was:)
Ja oczywiście będę. A co reszta taka nieśmiała?
własnie nie bać się Agata potwierdzi, że raczej normalni jesteśmy hehe:D
Raczej jesteście
A to i ja się pewnie wreszcie wybiorę! Chyba, że gdzieś pojadę
ee Sebastian nie wyjeżdzaj tylko przybywaj:)
Wiesz, pogoda taka, sezon weekendowy się zaczyna. Można pojechać obejrzeć jakiś skansen czy zameczek.... Ale na razie innych planów niż spotkanie nie mam....
Cześć. Ja będę pierwszy raz. Wybieraz sie z miłą chęcią, bo Agata bardzo miło wspomina pierwsze spotkanie, a wiadomo, ze wszystko co pierwsze jest zawsze najtrudniejsze, więc teraz powinno byc super. Pozdrawiam
Cześć Marika, serdecznie zapraszamy na spotkanie
Dla wielu te spotkanie to będzie pierwszy raz więc nie będziesz sama:P
Miło mi poinformować że zostało już ustalone miejsce naszych spotkań.
Będzie to kawiarnia/pub Wild World w samym centrum Warszawy - ulica Widok 16 (jet to boczna uliczka odchodząca od Marszałkowskiej, pomiędzy Rotundą a DT Centrum). W zakładce spotkania umieściliśmy adres oraz mapę.
Puk Puk chcialam sie dopisac do listy-spotkan na 25go kw.Bede....
Serdecznie zapraszamy
ja niestety nie mogę, mam wyjazd służbowy