Nie jeste¶ zalogowany.
Moi drodzy, niestety rzecz± na porz±dku dziennym jest to że fora dyskusyjne s± spamowane . Staram się wszystko wyłapywać i kasować, ale czasem mogę co¶ przeoczyć. St±d mam wielk± pro¶bę. Jak zauważycie jaki¶ spam, to w prawym dolnym rogu wpisu jest "Raportuj" - to spowoduje że dostaję powiadomienie i mogę sprawniej działać.
Z góry dziękować
Wasz Adminek
Może zrób ze 2 moderatorów, żeby pomagali w walce
Grzesiu....z chęci± mogę pomóc w kwestii tych pasożytów...zreszt± wiesz
Jak co to możemy się zgadać na privie
pozdro
Adam, bardzo dziękuję i także wszystkim pozostałym, którzy mi raportuj± - czyszczę to ¶wiństwo.
W wolniejszej chwili odezwę się do Ciebie
Cała przyjemno¶ć w kwestii pasożytów po mojej stronie
ok
Ooo fajnie - ja też będę czuwać, bo mnie wkurzaj± te wszelkie spamy
Dziękuję
Moi drodzy, ostatnio rzeczywi¶cie nie wyrabiałem, nie było mnie online kilka dni Wła¶nie nadrobiłem zaległo¶ci. Dziękuję wszystkim za zgłaszanie spamów. Dzi¶ zrobię pewne kroki, żeby ograniczyć t± liczbę z automatu.
Z góry dzięki za wyrozumiało¶ć
Grzesiu
Teraz mieć tylko nadzieję, że Twoje działania odnios± skutek....Bo to co się tutaj ostatnio działo ze spamerami to jaki¶ %#$%$#^
Wiem, wiem.... Dzi¶ już jest lepiej, na razie nie widzę żadnego spamu Nie dam za¶miecić tego miejsca
I tak trzymaj
Fresh, no Dzięki Szefie! od razu zrobiło się tu "luĽniej" bez tych spamerskich linków
Widać poprawę. Miejmy nadzieję że sie utrzyma
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-21 07:12:41)
Jak widać na razie działa, zero spamu Jak działać to konkretnie. Przepraszam że dopiero teraz wpadłem na ten pomysł i musieli¶cie czytać te spamy
Teraz je¶li będ± to raczej jakie¶ pojedyncze, ale oby nie
Grzesiu...spoko majonez
Jak to się mawia....Lepiej póĽno niż wcale
no to....