Nie jesteś zalogowany.
No to szykuje się nam fantastyczna relacja Oj będzie co oglądać....
Super Oj, będzie co oglądać
Witam!
Pogoda przywieziona. Może nie do końca tyle ile planowałem, ale to nie moja wina. W Doha na przesiadce trochę celnicy wypuścili. Niby niechcący!!
W sumie było fajnie. Hotele dobre. Co prawda z widokiem na ulicę, ale za to ile świeżego powietrza.
Posiłki serwowane i bez dokładek, ale za to w jakim doborowym towarzystwie, no i te marmury...
Obsługa też niczego sobie. Chłopaki co prawda milczący i tacy mało towarzyscy, ale elegancko ubrani.
Wstydu nam nie przynosili.
Ufff… i relacja załatwiona
To by było na tyle
Taaaa... relacja załatwiona... ale zapowiada się baaaardzo interesująco
A to te celnicy niezdary wypuścili słonko, że dopiero dziś tu dotarło
No to Tobie wybaczam
Hahaha Oscar -patrząc na te trzy zdjęcia, to chyba była bardzo ekonomiczna wycieczka typu noinclusive a po polsku bidaedyszyn
Oscar, odmienił Cię ten Kaszmir...
Dałeś czadu z rozmiarami relacji
To wsystko przez Ladakh, bo tam sie głównie kręciłem. Przy gigantyzmie gór wszystko staje sie malutkie.
Witaj Powrócony:)
faktycznie , dałeś czadu z tą Relacją - przyzwyczaiłeć wszystkich do co najmniej 1000 zdjęć z danej podróży- a tu rach ciach: mata 3 foty, było fajnie, a resztę sobie oblukajcie w necie
ha..ha..ha...- ale ja wiem że tylko tak się przekomarzasz....żeby zbudować nastrój
Średnia i tak wychodzi powyżej przeciętnej
Oscar, nie rób mi tego - będę płakać!
No tak! Łzy to poważny argument.
Poddaję się i obiecuję cos napisać, ale musi to trochę potrwać. Przekopać się przez zdjęcia ….
Na zachętę kilka fotek (trochę przypadkowych)
Widoczki z konnej trasy na lodowiec
Wczesne śniadanie u mnichów
Nasze drogi
teraz już wiecie dlaczego tak długo dochodzimy do równowagi? To były drogi dwukierunkowe pełne wojskowych i cywilnych ciężarówek
Na szczycie
Zapis wysokości GPS w telefonie
i dla uspokojenia baktriany
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-07-11 16:50:26)
Szczena mi opadła na widok tych górskich widoków ❤❤❤❤❤❤ I konna jazda i śniadanie u mnichów z widokiem na szczyty i te wysokości..... to musiały być naprawdę niesamowite doznania
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-07-11 18:36:15)
No, fajnie że zaczynasz...
Angela - Mnie też się podobało
Ania - muszę skończyć Islandię. Mam nadzieję że w tym czasie trochę posegreguję zdjęcia z Ladakhu. Dopiero wtedy zacznę.
Oscar a czy wróciłeś kiedyś niezadowolony z jakiejś wycieczki??