Nie jesteś zalogowany.
Uściski z Maroka po Maroku (bo wróciłam kilka godzin temu )
Południe Maroka to coś niewyobrażalnie mega-egzotycznego; tamtejsze widoki mnie normalnie powaliły
Przepiękny kraj, trochę jak podróż w czasie.... , ale kolory Maroka nie do zapomnienia.
Wspaniała wycieczka, mnóstwo wrażeń, jedna z najciekawszych moich wycieczek, no a teraz 2000 zdjęć do przebrania i fura wspomnień do opisania
Dzięki za pozdrówka. Czekamy na zdjęcia!!
hej, hej czekamy na relacje
ps zwykle też mam 2, 3tys i jestem do każdego bardzo przywiązany
Ooo, już wróciliście? Dopiero co była zapowiedź wyjazdu, a tu już po urlopie...
Fajnie, że wróciliście zadowoleni! Witajcie w domowej codzienności
A teraz krótka chwila na ochłonięcie i przystosowanie się do zmiany sytuacji (nie mylić z "dobrą zmianą"!), a potem, już bez ociągania się - do roboty Bo my tu bardzo ciekawi szczegółów: co- gdzie- i jak-
Piea - jestem bardzo ciekawa zdjęć bo, że było świetnie to już widać po Twoim wpisie. Wcześniejsze zdjęcia, które obejrzałam u Oskara mnie bardzo zaskoczyły - pozytywnie oczywiście. Coraz bardziej przekonuję się do Maroka.
Mam to samo, Maroko "woła" mnie coraz głośniej Oczekujemy zdjęć z niecierpliwością
Patka napisał:
Mam to samo, Maroko "woła" mnie coraz głośniej
Oczekujemy zdjęć z niecierpliwością
Chyba jakaś zaraza zapanowała na forum ...bo też tak mam
W przyszłym roku czeka mnie ciężki orzech do zgryzienia .....objazdówka po Czarnogórze, Rumunii czy Maroko
Jesteśmy pewni, że Maroko Was zachwyciło, bo my ciągle wspominamy wojaże po tym kraju. Chętnie zobaczymy to co widzieliście i miło będziemy wspominać razem z Wami. Pozdrawiamy :-)
Nie da się okryć, to już epidemia!!
Szkoda, że nie mogę Wam jeszcze polecić równie pięknej i egzotycznej krainy jaką jest Turcja wschodnia. Jeśli sie troche ustabilizuje, walcie tam jak w dym. Cudowne miejsce!! Byłem tam już trzy razy i wciąż mi mało
Oskar....no widzisz
Aaaaaa......zapomniałem jesio o Gruzji....no to teraz już mam całkowicie ten teges no
Maroko jest przepiekne i tak jak Alu piszesz mega egzotyczne:) Ja na pewno kiedys tam wroce
Wiedziałam, że będzie dobrze Wspaniałe kolory, oazy zieleni. Czekam na zdjęcia i Twoje wrażenia.
Ala- super, że Wam się podobało Poczytam i pooglądam z wielką przyjemnością
Witaj po Maroku i do zobaczenia w relacji o Maroku
jestem ciekawa
Ala, no pięknie Rozbrykana jesteś w podróżach
fajnie bardzo bardzo!!!
Czekamy na relację Bardzo chętnie udam się Tam w wirtualną podróż Twoimi śladami