Nie jesteś zalogowany.
Proponuje zalozenie na forum specjalnego działu pod tytulem "co gdzie kiedy " Gdzie kazdy znas jak tylko bedzie wiedzial o jakims wydarzeniu zwiazanym z podrozami bedzie mogl zamiescic informacje o targach podrozniczych spotkaniach z autorami programow czy tez ksiazek .
Ostatnio mnie mineło spotkanie z Tomkiem Michniewiczem byl na targach w Bielsku Białej o ktorych sie dowiedzialem dzien po ich zakonczeniu a szkoda bo chetnie bym sie wybrał stad wzial sie tez pomysl na taki dział informujmy sie na forum jak cos wiemy
Co Wy na to dordzy Travelmaniacy?
Jeśli będzie zapotrzebowanie, to nie mam nic przeciwko i forum przygotuję w 5 minut
Z zastrzeżeniem będzie tylko to, że posty mogą pisać tylko aktywni Travelmaniacy, bo z pewnością zaczną pojawiać się spramy, które oczywiście będą kasowane.
No więc czekamy na odzew, czy jest taka potrzeba
Paweł -ja jestem za Bardzo dobry pomysł
Ja tessszzzzz jestem za ...a naffffet pssszzecifff
ja też jestem za jak najbardziej
Hej,
wpadł mi do głowy pewien pomysł. Czy można by było utworzyć grupę/wątek pt."co polecamy". Chodzi mi o gadżety podróżnicze, kosmetyki itd. Nie wiem czy nie byłaby to forma reklamy dlatego mam wątpliwości. A pomysł narodził się kiedy odkryłam rewelacyjny podkład dla pań z filtrem UV 30, bez którego nigdzie się już nie ruszam
Co wy na to? i czy to w ogóle możliwe?
Klaudia, ogólnie jak najbardziej możliwe
Jeśli nie będzie za dużo linków do produktów, a bardziej ich nazwy, informacje o nich, to nie widzę przeszkód
Klaudia fajny pomysl,ale ciezko bedzie o taki watek bez podawania linkow do produktow czy zdjec...
A to Twoje "odkrycie" to pewnie japonskiej firmy ?! Dla mnie tez No 1 !!!
Kejt, będę tutaj wyrozumiały adminek jeśli chodzi o linki
Jak byście nazwały to forum... "Co polecamy?" - jak zaproponowała Klaudia czy jakoś inaczej?
Moze "Niezbednik turysty" albo cos w tym stylu
Mozna by tam pisac i pytac o gadzety podroznicze,walizki,produkty antymalaryjne itp.itd. oprocz gadzetow fotograficznych,ktore maja osobny dzial
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-08-14 22:21:36)
Tak Katerina japońska firma na S w niebieskim opakowaniu
Klaudia ja to odkrylam ponad rok temu i tez sie zastanawiam,jak ja bez tego zylam Podklad i krem z filtrem w jednym
A Japonki takie piekne cery maja i prawie w ogole sie nie maluja,a firma rewelacja!!!
No,to ponioslo Nas na watku administracyjnym
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-08-14 23:54:15)
Dziewczyny, a może "Co przydaje się w podróży?" - co myślicie o takiej nazwie tego forum?
co się przydaje?....hmmmm bogaty sponsor
Adam sio