Nie jesteś zalogowany.
Slogan "LIVE YOUR MYTH IN GREECE" reklamujacy Grecje na swiecie pewnie wszyscy znaja
To nie bedzie zadna relacja tylko raczej luzne pogaduchy i zdjecia z roznych miejsc w Grecji!Wiekszosc z Was wie,ze od wielu lat jestem mieszkana pieknej Hellady
Otwieram grecki watek,niektorym juz znajomy
Postaram sie tutaj pokazac Wam troche mniej znanych,greckich zakatkow,ktore krok po kroku wciaz odkrywam.Licze oczywiscie na Was i Wasze spostrzezenia oraz fotki z wakacji w Grecji!
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-03-25 09:03:13)
Ja z chęcią poczytam
KATI super pomysł:) Grecja jeszcze przede mną więc bardzo chętnie poczytam i pooglądam
Znany - nieznany chętnie poczytamy
Lefkada to poki co moja ulubiona wyspa pod wzgledem plaz!To wyspa na Morzu Jonskim.Od paru lat polaczona mostem z ladem,wiec czesto bywamy,ale zawsze na poczatku lub koncu sezonu z wiadomych wzgledow!
Ostatnio edytowany przez katerina (2015-03-27 16:29:11)
Lazur wysp Morza Jonskiego nie ma sobie rownych Woda,w porownaniu do Morza Egejskiego jest jednak duzo chlodniejsza bez wzgledu na pore roku!
Pisze o tym,bo jest duzo osob,ktore sa tym zdziwione,wiec warto to wziasc pod uwage przy wyborze greckich wysepek!
No to poszczuje jeszcze moja,ukochana Lefkada
Tym razem Egremnoi Beach-plaza prawie bezludna,aby sie tam dostac trzeba pokonac blisko 300 schodkow
O tym,ze WARTO nie musze nikogo przekonywac !!!
Ach te greckie lazurki
fresz lecisz z nami do Kati ;-))))?
Ania jestes niemozliwa
Ania, nie kuś
Piękny lazur
Gonia lazur jak na Grecje przystalo
I jeszcze raz Porto Katsiki !
Od razu mowie,ze plaza jest waska,wiec rano mozna spokojnie dojsc,ale po poludniu juz ciezko wrocic To tak woli przyplywow,bo mi kiedys aparart zalalo w drodze powrotnej...przejscia juz nie bylo
Coś pięknego! Jestem pod wielkim wrażeniem tych widoków!
Cudowne zdjęcia, rzekłabym pachnące tamtym klimatem
Piękna relacja. Nawet zdałoby się "oklepana" Grecja potrafi zaskakiwać. Zazdroszczę widoków, może kiedyś sama je zobaczę