Nie jesteś zalogowany.
czy rzeczywiście Włosi są podrywaczami?
ee to taki stereotyp normalni ludzie , którzy raczej lubią towarzystwko kobiet
wszyscy faceci na widok ladnej kobiety traca glowy,nie tylko wlosi...
ale nie wszyscy od razu zaczepiają i sugerują wspólne spędzenie nocy..
straszni podrywacze, ale moim zdaniem to jest fajne
Myślę że wystarczy posłuchać jak wypowiada się o kobietach Paolo Cozza i wszystko wiadomo, jak powiedział dla Włochów ważniejsza od kobiet jest tylko piłka nożna
lagatta napisał:
straszni podrywacze, ale moim zdaniem to jest fajne
ja też bym nie miała nic przeciwko:)
Włosi nie tylko są przystojni ale wiedzą też jak sprawić żeby kobieta poczuła się kobietą;) to jest fajne ale niektórzy przesadzają
KAŻDĄ kobietę można poderwac trzeba tylko chciec i umieć
są podrywaczami są ale taka ich natura, to chyba nie jest kwestia chęci bycia zdobywcą, oni są po prostu z natury kokieteryjni strasznie.
Włosi kochają kobiety, piłkę nożną i jedzenie. O tych trzech rzeczach najczęściej dyskutują...
są strasznymi podrywaczami .... na początku było to nawet miłe ale po kilku dniach miałam ich dosyć
podczas mojego pobytu we Włoszech spotkałam się nawet z celowym zatrzymywaniem (jadac samochodem) i klepaniem dziewczyn po tyłkach !
Ostatnio usłyszałam od mojego znajomego, który jest Włochem, że każdy prawdziwy Włoch powinien mieć 1, 5 kobiety
Włosi to podrywacze, a jeśli jesteś niebieskooką blondynką, to nie zaznasz spokoju :p
Myślałem,ze taka opinia krąży raczej o hiszpanach,jednak włosi też mają to w swojej naturze,szczególnie kiedy widzą piękne polki w swoim kraju:)