Nie jesteś zalogowany.

Agata, witaj wśród pasjonatów podróży 

Witam,
Magda z tej strony, przesyłam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Travelmaniaków ! 
Obecnie mieszkam i pracuje w Krakowie.
Moja przygoda z podróżami mam nadzieję dopiero rozpocznie się na maksa w najbliższych miesiącach i latach.
Uwielbiam rower i planuje zjeździć na nim... na początek Polskę (bo jakże piękny mamy kraj), a potem inne zakątki świata 
To jednak nie znaczy, że nie podróżowałam wcześniej w ogóle
))
Wkrótce mam nadzieję podzielić się moim doświadczeniami
Tymczasem... porozglądam się co nieco po TRAVELMANIAKACH...
pozdrawiam
Magda 

Witaj Magda, chętnie poznamy Twoje dotychczasowe i oczywiście przyszłe podróże 

Witam Serdecznie. Ja będę raczej szaraczkiem. Mało podróżowałem, ale nadrobię 

Cześć wszystkim 
Joanna, studentka stosunków międzynarodowych z Warszawy.
Żądna podróży, poznawania nowych ludzi i innych kultur z zamiłowania, jak i z obowiązku
pozdrawiam wiosennie!

Cześć Darek i Joanna 
Wpadajcie na nasze slajdowiska, co prawda Darek ma kawałek drogi, ale są osoby, które przyjeżdżają aż z Gdańska ( pozdrowienia dla anet_zb
)

dzięki Agata:)
Również gorąco pozdrawiamy....i do zobaczonka na najbliższym slajdowisku

Już się nie mogę doczekać 

Nazywam się Marek,zawód wolny,wiek -pół wieku.Podróżuję dalej i bliżej.Dotychczas odwiedziłem 60 krajów świata.

Witaj Marek, miło że do nas dołączyłeś 
Przy okazji gratuluję bardzo ciekawych zdjęć z Etiopii.

Fresh, dziękuję za powitanie i uznanie.

Witam serdecznie
Mam na imię Emilia, chociaż znajomi zawsze mówią Emily
Zwiedziłam już Polskę wzdłuż i wszerz i od kilku lat zwiedzam Europę. Co prawda na częste wyjazdy nie mogę sobie pozwolić, ale udało mi się zwiedzić już Grecję (byłam 3 razy), Francję, Niemcy, Hiszpanię i niedawno Turcję 
Pasja ta połączyła mnie z Michałem - obecnie jesteśmy małżeństwem z 7 - letnim stażem 
Pozdrawiam serdecznie 

Witaj Emilio, jako że jak widzę pasjonujesz się podróżami to dobrze trafiłaś do nas. Zachęcam do dodania do serwisu opisów i zdjęć z Waszych podróży, chętnie obejrzymy i przeczytamy 

Zaglądam tu od tygodnia a jeszcze się nie przedstawiłam.Mam na imię Iwona,razem z mężem i córką mieszkamy w Pabianicach.W tym roku zdradzamy nasze góry i lecimy do Andaluzji. Mamy tylko bilety,2 śpiwory,namiot ,niewygórowane wymagania i 2 tyg.tylko dla siebie