Nie jesteś zalogowany.

#391 2011-01-11 23:09:35

Fresh

Re: Dla wszystkich - przedstaw się

Witaj Kazik, masz bardzo fajnie opisywane podróże, czekamy jak będziesz miał wolną chwilę, na więcej smile

#392 2011-01-16 21:43:09

mareccy

Witajcie maniacy podrozy. Mam na imie Monika.Wkrotce wybieram sie na Dominikane i mam nadzieje ze swoja podroz tutaj opisze,poki co czytam Wasze relacje  z wypiekami na twarzy. Pozdrawiam serdecznie

#393 2011-01-16 21:46:02

Fresh

Witaj Monika, udanej lektury serwisu i jeszcze bardziej udanego wyjazdu. Chętnie przeczytamy Twoje wrażenia z Dominikany po powrocie smile

#394 2011-01-18 22:11:54

karolinab

Witam wszystkich serdecznie. Właśnie zarejestrowałam się na tej fantastycznej stronce! Mam nadzieję, że dowiem się tu wielu przydatnych rzeczy, jak również komuś w czymś pomogę smile
Mam na imię Karolina. Moim największym marzeniem jest zwiedzić każdy zakątek naszego świata- pewnie nic oryginalnego. Ale już to powoli realizuję.
Zachowuję się troszkę nierozsądnie, gdyż wszystkie swoje oszczędności przeznaczam na jakiś wyjazd- zamiast zainwestować np. w mieszkanie czy samochód. Ale na to przyjdzie czas wink
Mam nadzieję, że dosyć miło mnie tutaj przyjmiecie. Pozdrawiam smile

#395 2011-01-18 22:15:35

Jurek

Witam Was wszystkich użytkowników Jurek -jestem i lubię  bywać tam  gdzie  mnie  jeszcze  nie  było .

Troszkę  już widziałem ( dzięki Waszym fotkom ) -dzięki za  fotki są  interesujące i  godzinami  można  je 
oglądać .

Zdecuduję i  znajdę się  tam gdzie  będzie  to  tylko  możliwe -dla  mnie

#396 2011-01-18 22:20:27

Fresh

Karolina, Jurek - witajcie w serwisie smile

Karolina, dobrze trafiłaś - myślę że duża część Travelmaniaków inwestuje właśnie w podróże, czego efektem są opisy oraz zdjęcia z wycieczek smile

#397 2011-01-18 22:55:24

Rajmund

No dobra. Czas na mnie. Od kilku dni tu zaglądam, podglądam, czasami coś napiszę. Więc czas na przedstawienie się. Mam na imię Rajmund, to widać. Tak dziwnie dał mi mój Stary. Nie narzekam.
Jak pamiętam zawsze mnie coś pędziło w świat. Myślę, że moi przodkowie byli Cyganami. Moje nabyte i chlubnie pielęgnowane ADHD ciągle gdzieś mnie pcha. Więc miejsce w jakim się znalazłem jest dla mnie odpowiednie. Myślę, że tu spotkam podobnych do mnie, takich, którym szwędacz się włączył i nie może się wyłączyć.
Pozdraiwam.
Rajmund

#398 2011-01-19 00:02:28

Fresh

Rajmund, witaj na pokładzie smile

#399 2011-01-22 22:55:16

niespodzianka

Może i ja odrobie zaległe lekcje i przywitam sie z Wami:)Jestem Jola,chciałabym być przyjęta do Waszego grona,bo tworzycie świetną społeczność-ludzi z pasją poznawania świata a przy tym dzielenia się z innymi.Poprzez Wasze fotki,opisy,komentarze można nieżle sie wzbogacić i marzyć o podróżach.Od wielu lat mieszkam w Niemczech i to tu rozkochałam się w wyprawach rowerowych.Oprócz tych licznych lokalnych,przemierzyłam na dwóch kółkach Koszalin-Amsterdam w 10dni,Frankfurt-Zurich,Genua-Marsylia.Piękne,często wyczerpujące  ale niezapomniane przeżycia.Nie jest łatwo przemierzyć inny kontynent rowerkiem,więc chcąc zwiedzać dalej i ciągle więcej i więcej korzystam z Waszych opisów i relacji i nakręcam sie,marze,planuje i podróżuje..Uświadamiacie jak wiele jest pięknych miejsc do zobaczenia i tak trzymajcie!a ja chciałabym trzymać razem z Wami:)

#400 2011-01-23 14:02:11

Fresh

Witaj Jolu wśród pasjonatów podróży smile

#401 2011-01-23 23:15:17

spining

witam  wszystkich forumowiczow, licze na przyjecie w poczet pasjonatow podrozy; na codzien wlasna dzialalnosc gospodarcza, w wolnych chwilach motor, fotografia, podroze

#402 2011-01-24 02:04:57

Fresh

Marcin witam Cię w serwisie w imieniu wszystkich pasjonatów podróży smile

#403 2011-01-25 10:59:58

rl98ps

Witam, konto na TM mam juz jakis czas, ale dopiero od niedawna staram sie systematycznie tu zagladac, czytać, ogladac to co macie ciekawego do przedstawienia dla sympatyków podrózowania ;o))
Na codzień pracuję w WTZ z niepełnosprawnymi dorosłymi osobami, ucze ich pracy z komputerem... po pracy opiekuję sie dzieciakami z 'trudnych' rodzin, działam w KSM, a od niedawna ucze sie - od nowa ;( bo przerwa od nauki zbyt dluga - angielskiego... wolny czas sprzedam z mezem podrozojac i planujac wypady - te dłuższe i te weekendowe.... mam nadziej ze moje rady beda dla Was przydatne smile Pozdrawiam. Anna K.

#404 2011-01-25 15:10:21

Fresh

Ania, miło mi powitać kolejną pasjonatkę podróży smile

#405 2011-02-24 00:59:21

texarkana

Witajcie... chociaż właściwie troszkę sie już znamy, bo opisałam kilka swoich podróży!
Mam na imię Agata i od urodzenia (czyli od dość dawna) mieszkam w Warszawie - z dwoma przerwami na kilkuletnie mieszkanie w Stanach. Mój zawód zaczyna się na BIO... - stąd może najbardziej lubie turystykę przyrodniczą. Uwielbiam parki narodowe - zawsze są one najważniejszymi punktami na trasach podróżniczych, zarówno tych zagranicznych, jak i krajowych. Ponadto jestem gotowa jechać kilkaset kilometrów w sobotę tylko po to, żeby zobaczyć kwitnące śnieżyczki w jakimś rezerwacie albo krokusy na Polanie Chochołowskiej...
Uwielbiam fotografować, ale chyba nie chciałabym zostać zawodowcem. Lubię też pokazywać innym zdjęcia z moich wyjazdów i oglądać cudze - dlatego zakotwiczyłam na tym zacnym portalu.
Zwiedziłam już kilka krajów Europy i sporą część USA, byłam też krótko (ZA KRÓTKO!) w Meksyku.
Co do marzeń podróżniczych, to często są one związane z jakimiś roślinami uprawnymi. Marzeniem numer jeden jest plantacja wanilii w Meksyku. Poza tym plantacje kawy w Kostaryce i pola herbaciane (nie wiem jeszcze gdzie). Pola tulipanów w Holandii już widziałam, ale pól lawendy we Francji - jeszcze nie... Znacie jakieś inne fajne pola?

Kraje, które mnie "wzywają" najgłośniej to USA, Meksyk, Birma, Kostaryka, Rosja i Japonia. Uwielbiam też zwiedzać własnym samochodem Europę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Stopka forum

Napędzane przez PunBB, modyfikacja Fresh