Nie jesteś zalogowany.

hey wszystkim. jestem nowa i mam nadzieje pozostac tu dlugo :-)

Ja uwielbiam czekolade, wiec witaj.....a gdzie lezy ta Czekolandia?

Czesc! Ja nie jem czekolady. Ale to dobrze bo przynajmniej cie nie zjem

Kuku !Tu krakowianka,tez jestem nowa ,ale bardzo mi sie podoba ta strona i UWIELBIAM czekolade mniam,mniam!!!

Witamy nową Travelmaniaczkę 

Hej, Z tej strony Żyrardowianka jestem też nowa i Pozdrawiam Wszystkich Travelmaniaków:) Madzia

Magda, witaj w serwisie 

Witam wszystkich! Mieszkam w Kanadzie, uwielbiam przyrodę i podróże na kanu w Ontario, jak też bardzo lubię robić zdjęcia i filmy wideo, aby uwiecznić to, co zobaczcyłem i doświadczyłem. W miarę czasu postaram się zamieścić trochę opisów i zdjęć z moich wycieczek--i z przyjemnością przeczytam o wycieczkach członków TravelManiacy!

Jacek witaj oficjalnie w Travelmaniakach 

Hej, wlasnie odkrylam to miejsce i mam nadzieje zagoscic tu na dluzej 
Przy okazji zycze wszystkim wspanialych podrozy w Nowym Roku 

Witaj Brooks44, czuj się w serwisie jak w domu 

Witam Wszystkich. Jestem nowym Travelmaniakiem. Mam na imię Wojtek. Do tej pory podróżowałem tylko po Polsce, ale może od tego roku to się zmieni.
Pozdrawiam Wszystkich :-)

Cześć, mam na imię Mariusz, uwielbiamy z żoną podróżować, choć obecnie mamy przerwę spowodowaną odchowywaniem naszych córeczek. Byliśmy na kilku wspaniałych wakacjach w Polsce i Europie oraz wybraliśmy sie do Egiptu, Tunezji a także do Indonezji i Malezji. Mamy plany na Tajlandję i Wietnam/Kambodżę/Laos jak dzieciaki będą na tyle duże żeby mogły zostać z dziadkami na kilka tygodni. Podoba mi się ta strona od dawna i cieszę się, że mogłem do Was dołączyć. Pozdrawiam :-)

Wojtek, Mariusz witajcie w gronie Travelmaniaków 

W nawiazaniu do postu "prosba", przedstawiam sie. Jak sie nietrudno domyslic na imie mam Kazik, podrozoje zarowno zawodowo jak i dla wlasnej przyjemnosci. Zwiedzilem juz prawie polowe Europy i Afryki Polnocnej. Bylem tez w Azji Poludniowo Wschodniej. Planow na wycieczki mam wiecej niz czasu by je realizowac. Chwilowo w najblizszej realizacji sa Emiraty Arabskie (zawodowo) i Tajlandia po raz drugi (dla przyjemnosci). W najwiekszych marzeniach jest Afryka Poludniowo wschodnia (Kenia, Tanzania, Uganda, Rwanda), Ameryka Polnocna (dokladnie USA chcialbym przejechac ze wschodniego na zachodnie wybrzeze) i Argentyna, ale na marzenia potrzeba czasu i pieniedzy:). Jako ze mam opisane troche swoich podrozy w swoim prywatnym "pamietniku podroznika" postaram sie je stopniowo dodawac (musze je poddac redakcji przed dodaniem).
zainteresowanych opisami miejsc noclegowych zapraszam na moj profil na Trip Advisorze (http://www.tripadvisor.com/members-reviews/kazikss)