Nie jesteś zalogowany.

dzięki Fresh;)

Witam Was Travelmaniacy! Poszukując jakiegoś fajnego wypadu, natrafiłem na Was. Jak to na początku w nowym towarzystwie, byłem troszkę onieśmielony a nawet nieufny. Teraz ,po kilku dniach wiem, że trafiłem do grona wsaniałych, otwartych ludzi kochających podróże i przygodę. Myślę, że dzięki Waszym podróżom, ich ocenom i świadectwach, będzie mi łatwiej wybierać wspaniałe zakątki tego świata. Pozdrawiam Was serdecznie! :Michał

Michał, witaj na pokładzie Travelmaniaków 

Cześć wszystkim! Mam na imię Łukasz. Jestem studentem i najczęściej podróżuje na południe Polski, do naszych przepięknych Tatr. Za granicą jedynie byłem na Słowacji;) Możliwe, że kiedyś to się zmieni;) Pozdrawiam wszystkich travelmaniaków;)

Pozdrowienia dla wszystkch Travelmaniaków od osoby, która założyła konto juz jakiś czas temu, ale w końcu sie zmobilizowała, aby sie z Wami przywitać, czyli ode mnie. Abma pisze Wam "czesc!" 

Yuri, Abma witajcie! Czujcie się w gronie Travelmaniaków "jak u siebie" 

Witajcie,
Mam na imię Kaśka i moją miłością jest Afryka. Wielokrotnie uczestniczyłam w spotkaniach travelmaniaków i spędziłam wiele godzin na tej stronie:-) W końcu się zmobilizowałam i założyłam profil! Chętnie udzielę informacji na temat niektórych krajów afrykańskich.
Pozdrawiam ciepło, Kaśka

Witaj Kasiu, fajnie że zdecydowałaś się przyłączoć do nas w wersji "wirtualnej". Będziemy liczyli na Twoje porady odnośnie podróży do państw afrykańskich 

Witam serdecznie! 
Sandra, zapalona podróżniczka. Uwielbiam podróże na własną rękę i nie boję się wyzwań.

Czesc i chwala Travelmaniakom! Jestem Grzegorz, uwielbiam podroze, a w ostatnich latach podrozowanie stalo sie prawie moim nalogiem i zaczalem praktycznie mierzyc czas od wakacji do wakacji. Za komuny jezdzilo sie troche po Demoludach, po otwarciu granic po Europie, potem zafascynowala mnie Azja i Antypody. Marzy mi sie Ameryka Poludniowa i moze Kanada i Alaska. Uwielbiam tez krotkie wycieczki w fajne miejsca, najchetniej na lono natury. Fajnie, ze jest taka strona gdzie mozna pogadac z ludzmi o podobnym zamilowaniu. Pozdrawiam Wszystkich

Sandra, Grzegorz - witam Was w imieniu wszystkich użytkowników serwisu 

witam wszystkich 
mam na imie marko , jestem z egiptu , jestem egipcjaninem ale troche mowie po polsku , ja pracuje w szarm el szejch , zycze wszystkich milego urlopu . bardzo mi milo dołącz wasza MANIA , Pozdrawiam wszystkich

Marko, przybyszu z Egiptu - witaj 

Witam wszystkich,jestem Mirek.

Mirek, witam w serwisie w imieniu wszystkich Travelmaniaków