Nie jesteś zalogowany.
cześć, witam Was, mam na imię Baśka i chyba coś poknociłam czyli założyłam nowy watek ale wybaczcie - trudno sie pisze z kotem na kolanach
Witam wszystkich wczasowiczów:)
Arkadiusz witaj w gronie Travelmaniaków
Cześć wszystkim! Z przyjemnościom dołączam do podróżo-maniaków:)
Cześć Martyno! Welcome on board ;-)
Witam wszystkich Travelmaniakow!
Falka, witaj w serwisie
Cześć wszystkim jestem nowym użytkownikiem .
Wyjeżdżamy na urlop pierwszy raz Turcja miejscowość Beldibi (pobliżu Kemer) hotel Ipsos*** .Może ktoś był w pobliżu podzieli się informacjami o wycieczkami biurach z góry dziękuje.
iwonaleszczu....
Witam wszystkich jestem Krzysiek zapisałem się do travelmaniaków niedawno. My z żoną jeżdzimy co roku na wakacje do Chorwacji. Jest to piękny kraj z czystą i ciepłą wodą. Polecam wszystkim okolicę Trogira -wyspa Ćovo,Omis i Makarska
Krzysiek witaj w Travelmaniakach.
W 100 proc. zgadzam się z Tobą jak chodzi o Chorwację, byłem kilka razy, polecam
A ja się nazywam Kacper Pracuję i studiuję
Szukam tu informacji na temat rejsu do Szwecji bo na tak owy się wybieram promem Polonia, może ktoś pomoże, może ktoś płynął z Unity Line do Ystad? Bo ja nigdy nie płynąłem i się troszkę boje
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich ! Nazywam sie Anastazja i kocham podróżować:> nie wyobrażam sobie życia i wakacji bez wyjazdu!!! Jak narazie zwiedziłam tylko Chorwacje , Węgry i Słowacje ale mam jeszcze na oku cały świat.I postaram sie jak najwięcej zwiedzić !
Kacper, Anastazja witajcie i czujcie się w serwisie "jak u siebie"
W Chorwacji to polecam Split i Trogir!!:)ah przepiękne miasta. jak pomyśle o tamtych wakacjach... cudownie było..a woda...brak słów!Na początku było troszke zimno 15 stopni i pytałam Chorwatów gdzie schowali słońce i te sławne chorwackie upały Ale potem było tak ciepło , że tęskniłam za deszczem:).