Nie jesteś zalogowany.
Anka, miło mi powitać Ciebie w gronie pasjonatów podróży
Hello hello!!! O portalu wiem już od dłuższego czasu, ale nie miałam okazji się temu poważniej przyjrzeć...Nareszcie znalazłam ;-) Nazywam się Patrycja i jestem z Bielska-Białej. Jeśli tylko mam okazję to jadę lub lecę gdzieś. Pakowanie i rozpakowywanie to jedno z moich ulubionych zajęć hahaha
Kocham podróże od początku do końca, od momentu powstania pomysłu, po ostatnie minuty trwania podróży. Chcę zwiedzić jak najwięcej i zobaczyć wszystko... wiem, wiem - z czasem mogę mieć problem...no ale wiem, czego chcę ;-) Pozdrawiam!!!!
Hej Patrycja, witaj w naszych skromnych progach... widzę że już dodałaś zdjęcia do niektórych swoich podróży
Hejka!Jestem farmaceutką z Gdańska,o stronce dowiedziałm sie z nk;)jestem fanką krajów arabskich,chętnie o nich poczytam i podzielę sie swoimi wrażeniami.pozdrawiam wszystkich travelmaniaków!
medlady, witaj chętnie poczytamy relacje z Twoich wyjazdów i obejrzymy zdjęcia
Powitać :d
Katarzyna... jestem studentką włóczącą sie po świecie dlatego chyba wyladowalam na turstyce szwędam sie gdzie tylko mozna i gdy tylko jest okazja... na portalu jestem od kilku dni i tak po troszku po troszku wszystko ogarniam i uzupelniam
pozdrawiam cieplutko...:d
Katarzyna - miło mi powitać kolejną Travelmaniaczkę
Witam! Jestem Marek i lubie podróże,jak Wy wszyscy.trochę już widziałem świata,ale wciąą sąmiejsca,które są moim podróżniczym marzeniem,jak np.Kenia.Peru czy Nepal.
Jestem tu już jakiś czas i nawet zdążyłem dodać kilka moich podróży ale nie powiedziałem jeszcze 'dzień dobry', więc witam Was wszystkich!
Witaj Mirku, muszę powiedzieć że masz bardzo fajne zdjęcia - ciekawe podejście do kadrowania
Wita wszystkich Travelmaniaków
Ogromny szacunek dla założyciela tak wspaniałej stronki!! Dzięki tej stronie lista miejsc na świecie, które bym chciała zobaczyć wzrosła 10 krotnie.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Kasiu,
Miło słyszeć że serwis podoba Ci się, tylko teraz... będziesz potrzebowała 10 razy większy budżet na swoje podróże
Kasiu...??? Chyba Asiu hehe z tym budżetem to największy problem, ale wszytko w swoim czasie
cześć Podróżnicy! Mam na imię Baśka i bardzo tęsknię za kolejnymi wojażami...