Nie jesteś zalogowany.
Witam mam na imię Jerzy mieszkam w Chorzowie na Śląsku jak moją pasją jak wszystkich tutaj są podróże a o serwisie się dowiedziałem z nk
Pozdrawiam Wszystkich
Jerzy witam w imieniu wszystkich użytkowników serwisu. Mam nadzieję że znajdziesz tu dużo przydatnych informacji, a i w miarę możliwości będziesz mógł podzielić się z innymi swoimi wrażeniami z podróży
Pozdrowienia.
Witam Wszystkich! Strasznie fajny pomysł z takim forum! Podróżami zainteresowałam się dzięki moim studiom - polecam geografię i tak to trwa do dziś. Podróżuję przede wszystkim pod hasłem "zrób to sam" czyli bez pośredników
Mam nadzieję, że już niedługo zgłębię tajemnicę wstawiania zdjęć i opisów i wstawię coś z moich podróży
A może kiedyś uda się zorganizować jakąś mega wyprawę dla chętnych travelmaniaków?
Pozdrawiam
Witam wszystkich!
Mam na imie Emilka, 22 lata, mieszkam pod Warszawą.
Pracuje i studiuje.
Uwielbiam wyjazdy w nowe miejsca, podróże małe i duze...
Na pewno będe tu często zaglądać )
pozdrawiam!!!
Ostatnio edytowany przez emilka8787 (2010-02-10 19:11:35)
Witam wszystkich. trafiłam tu przez przypadek, ale tak mi się spodobało ze od razu się zarejestrowałam. Mam na imię Adrianna, pracuję, lubię zwiedzać nowe miejsca. Uwielbiam piękną słoneczną pogodę i palmy...Bliska mojej duszy jest przede wszystkim jak na razie Italia.
Pozdrawiam serdecznie
Emilia, Adrianna, witam dwie pasjonatki podróży. Mam nadzieję że w serwisie i wśród jego użytkowników poczujecie się "jak w domu"
Pozdrawiam.
Witam Wszystkich.Jestem Agnieszka.Chwilowo przebywam daleko od ojczystej ziemi,no cóż los tak chciał.Kocham podróze choc niewiele ich było.Raczej wiekszosc zakątków Polski.Poza to Egipt,Wielka Brytania, Irlandia o zapomniałam o Słowacji.Jak widac niewiele..Pozdrawiam
Agnieszka oficjalnie witam w imieniu wszystkich Travelmaniaków.
Co do podróży, to jak to mówią - nigdy nie jest za późno żeby zwiedzić świat
Co racja to racja mam tylko nadzieje ze bedzie tego wiecej.Bede sie starała załączyc jakies fotki.
Wita,
nazywam się Edyta i jestem małą podróżniczką z łódzi Mam nadzieje że znajde tu jakiś nowych znajomych i nowe miejsca do odwiedzenia
pozdrawiam
Edyta witam serdecznie i zapraszam do aktywnego udziału w serwisie.
Mam nadzieję że znajomych nie zabraknie a i znajdziesz nowe inspiracje do kolejnych podróży
Serdecznie witam wszystkich uczestnikow tego portalu,mieszkam z rodzina juz
prawie 22 lata w Niemczech;mam podwojne obywatelstwo.Skoro to ma byc
dobry zwyczaj "Travelniakow"-aby sie oficjalnie przedstawiac napisze jeszcze
oprocz tego co juz w roznych miejscach(watkach) uwidocznilem,ze kocham pod-
roze,mamy wielu znajomych w Europie i poza nia,ale tak jak kol.Fresh pisze
podrozy nigdy nie "za wiele".Wyrazam gotowosc aktywnego uczestnictwa na
tym portalu pomimo juz niezbyt odpowiedniego wieku.
Witam,
idąc za przykładem szerokiego grona - nazywam sie Ania, gdzie miedzy podróżami, poznawaniem kultury innych krajów i fotografowaniem pracuje w biurze:) dokładnie w tej kolejności:) pracuje po to by moc podózować zapewne wiekszość tutaj w taki sosób finansuje podróże:)
do zobaczenia na forach:)