Nie jesteś zalogowany.
Witam, mam na imię Kaśka i jestem z Lubina. Moja przygoda z podróżami zaczęła sie jeszcze na studiach i po nich związałam się zawodowo z turystyką. Obecnie pracuje w bankowości ale nadal moją największą pasją są podróże i mam zamiar tą pasję rozwijać i spełniać swoje marzenia podróżnicze:)
Kasia, witam w imieniu wszystkich Travelmaniaków
Witam, mam na imię Marzyciel a Piotr to moje drugie imię (żart oczywiście) - a marzę właśnie głównie o kolejnych podróżach czy to tych mniejszych czy większych, czy bliższych czy dalekich ... a z każdej staram się oprócz nowych doświadczeń przywieźć również ciekawe zdjęcia które coś powiedzą o moich odczuciach z nimi związanych, przekażą jakąś cząstkę wrażeń których doświadczyłem, pokażą kawałek Świata widziany moimi oczami ...
Pozdrawiam Wszystkich!
Piotr, witamy w serwisie
Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć z Tatr, robią naprawdę wielkie wrażenie! Z przyjemnością będę oglądał (i myślę że wszyscy inni użytkownicy serwisu również) zdjęcia z kolejnych miejsc które odwiedziłeś/odwiedzisz.
Witam wszystkich bardzo seredecznie Nazywam sie Aleksandra... pracuje w dziale turystyki krajowej i zagranicznej
Pozdrawiam wszystkich gorąco
Aleksandra, witamy w naszych skromnych progach
Witamy serdecznie wszystkich TRAVELMANIAKÓW!Nasze imiona to Michasia i Boguś,jesteśmy z Rydułtów na Śląsku.Tak jak Wy kochamy podróże,dlatego cieszymy się,że dołączyliśmy do Waszego grona.Myśimy,ze fajnie będzie rozmawiac o podróżach,dzielic się zdjęciami,wrażeniami i doświadczeniem.Mamy nadzieję,że z upływem czasu wzajemnie się poznamy i zaprzyjaznimy.Pozdrawiamy!
Michasia, Boguś - witajcie! Ciesze się że udało się Wam dotrzeć do nas, po tych małych "perturbacjach". Mam nadzieję że będziecie częstymi gościami serwisu, a jednocześnie że znajdziecie tu dużo ciekawych informacji podróżniczych i znajomości
Witam wszystkich serdecznie
Kocik witam serdecznie w imieniu wszystkich
hej,
Jak tylko rozpakuję walizkę/ plecak, już planuję następną podróż Weekendowo po Polsce, dłuższe wypady głównie Europa, choć były też 3 mce na Cyprze, Egipt, Maroko etc... Pasję podróżniczą łączę często ze sportową- z rowerem nad morze, górskie wędrówki o każdej porze roku, kajaki, narty...Niespełnione jeszcze marzenia- któe mam nadzieję już wkrótce przybiorą kształt realnych planów- Ameryka PD
pozdrawiam Wszystkich
Anette witaj wśród pasjonatów podróży
WITAM SERDECZNIE, Od 2004 roku mieszkam na stałe w Hurghadzie (Egipt). Jestem przewodnikiem i pilotem wycieczek z udziałem Polaków. O serwisie wiem z forum gazeta.pl.
Pozdrawiam wszystkich słonecznie z Hurghady
Fatma
Fatma, witamy w naszym gronie
Fatmamustafa fajnie, że dołączyłaś do nas. Mamy nadzieje, że będziesz naszą specjalistką od Egiptu