Nie jesteś zalogowany.
Ilona, witamy w naszym gronie osób kochających podróże
dokładnie witamy cie Ilona na stronie:)
Witam wszystkich Mam na imię Ania. Jestem studentką Turystyki i Rekreacji. Podróże są moją pasją. Cieszę się z każdego miejsca, które odwiedzam, bo są to zwykle moje zrealizowane marzenia... Najbardziej jestem "zakręcona" w Hiszpanii
Dlatego wybrałam ten kraj do mojej pracy dyplomowej. Mam nadzieję, że dzięki innym travelmaniakom zdobędę tu więcej informacji...
Witaj Aniu, zapraszam do dodawania w serwisie swoich dotychczasowych oraz przyszłych podróży
cześć! witam wszystkich - to ja, nowa "humorka ze stryszka" (czyt. Honorata z Bytom-Stroszek)!
kocham cały świat i to co najpiękniejsze postanowiłam zobaczyć, liczę na to, że z informacjami od innych travelmaniaków uda mi się to lepiej zorganizować
podróże kocham tak bardzo, że nawet pracuję w biurze podróży
pozdrawiam wszystkich
Witaj Honorato wśród Travelmaniaków żądnych zobaczenia świata
Witam wszystkich lubiacych zwiedzac swiat i wypoczywac.Uwielbiam Grecje i od 20 lat tam spedzam urlopy, zaliczajac kolejne wyspy.Zwiedzilem wiele innych krajow srodziemnomorskich, ale GRECJA ma "TO COS", czego nie znajduje w innych miejscach.Kocham tek kraj i uwazam, ze rok bez Grecji bylby rokiem straconym.To sa moje osobiste odczucia, polecam ten kraj, ale nie jednorazowo.Pozdrawiam
Grekan, witamy Cię w gronie użytkowników serwisu. mam nadzieję że będziesz często tu zaglądał i w serwisie znajdziesz dużo przydatnych informacji dotyczących Twoich przyszłych podróży.
witam
mam na imię iwona a przygnało mnie do Was poszukiwanie wiadomości o Petrze.Za dwa tygodnie lecę do Taby i mam nadzieję na zobaczenie jej a może także Jerozolimy. Jestem z zawodu psychologiem a z duszy niespełnionym podróżnikiem. pomimo wyjazdów chciałabym ciągle więcej i więcej...Chyba znalazłam się w doborowym towarzystwie
pozdrawiam
Iwona witamy Cię w serwisie.
Jeśli masz jakieś pytania związane z podróżami, zapraszam na forum. Chętnie też zobaczymy relacje i zdjęcia z Twoich byłych i przyszłych podróży
witajcie
mam na imie beata... będę monotematyczna ale uwielbiam podróżować, poznawać miejsca i ludzi a trafiłam tu przypadkiem poszukując informacji o kubie...
od lat zafascynowana bliskim wschodem i ameryką południową. bez pamięci zakochana w górach
zawodowo zajmuję sie księgowościa i podatkami.
pozdrawiam
Witamy kolejną Travelmaniaczkę w serwisie
Chciałam się przywitać, Maria jestem
Maria, witamy w serwisie
Dzięki za miłe przyjęcie Szczerze to już zaczyna mi się tu podobać, pozdrawiam