Nie jesteś zalogowany.

Jestem tu nowa więc witam wszystkich:) Myślę że dobrze trafiłam bo tak jak Wy kocham podróże:)

Cześc Julka:)
, ja tez się chchiałam przywitać jako nowy uzytkownik:)

hej dziewczyny , julka zaproszenie do znajomych Ci wysłałam (algida;-)

Ja tez się witam, jako nowa 

Katarina witaj i dawaj fotencje,bo beda Nas mylic 

no ja tez dumam "nasza Kasia czy nie nasza Katarina ;-)

Nasza nasza 

Wiem Aneczko i się ucieszyłam:) Początkowo to się zastanawiałam co to za kobitka hi hi ale tylko początkowo:)
Aga fajnie się znowu spotkać

jakoś nie mogę sie tu ogarnąc, ale mi raźniej jak widze swoich:)

Też nie do końca wiem jak tutaj się poruszać. Mam nadzieję że to kwestia czasu.

jak klikasz w ten link odpowiedź to na dole widać przebieg całej konwersacji, to nawet niezłe jest:) ale nie wiem jak dodac różne emitionki i czy sa wogóle??

Hej hej, admin z tej strony 
Emotikonki są, niestety nie za dużo na razie. Jak piszesz posta albo odpowiadasz, to pod okienkiem masz coś takiego "Emoty: włączone". Jak klikniesz na "Emoty" to pojawią się w nowym oknie te które działają.
Wiem, że ich mało i są statyczne, z czasem dodam nowy zbiór, który mam nadzieję przypadnie Wam do gustu 

Hej Fresh! dzieki za info:) troche nas tu przybyło i bylibysmy wdzieczni za wszelkie udogodnienia, bo my emitionki lubimy- prawda dziewczyny!!!!

Prawda Aguś prawda:)

Domyślam się 
To proponuję tak. Zróbcie rozeznanie, poznajcie jak to teraz wszystko działa i napiszecie mi co byście chcieli/chciały zmienić. Ja sprawdzę co mogę zrobić i będę działał. Tak będzie ok?