Nie jesteś zalogowany.

#661 2014-09-26 10:07:24

Karolina86

Re: Dla wszystkich - przedstaw się

Witam wszystkich forumowiczow smile od 3 lat zwiedzam na własną rękę Europę.

#662 2014-10-01 10:48:59

Fogawi

Witam wszystkich już od dłuższego czasu przeglądam forum teraz postanowiłem się zarejestrować i dodać coś od siebie. Pzdr!

#663 2014-10-24 11:53:36

Krysti

Witam nazywam sie Krystyna. Jestem wiercipiętą i nie lubię spędzac czasu w fotelu.  Mam za sobą małe i większe podróże które mam zamiar tu przedstawić. Nim poznam dobrze funkcjonowanie tego miejsca zacznę od małego materiału. Pozdrawiam

#664 2014-10-24 14:44:44

iwonka

witam, zarejestrowałam się wczoraj i mam nadzieję tutaj zostać. Lubię podróże małe i duże, zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny, obie pasje traktuję równorzędnie, mieszkam w Poznaniu więc i to miasto chętnie Wam pokażę. Podróżowałam głównie po Europie, rowerem i autkiem, jestem zakochana w Skandynawii i tam ciągle wracam.
pozdrawiam

#665 2014-10-24 21:32:39

CzarMir

Witam serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconych travelmaniaków smile. Mam na imię Czarek - mąż, ojciec i od niedawna nawet... dziadek smile. W wolnych chwilach jak zapewne Wy wszyscy podróżuję i fotografuję. Nie sądzę abym wniósł wiele "nowego" do portalu, ale postaram się przynajmniej uzupełniać już bardzo bogaty zbiór podróży tu zamieszczonych. Kocham azjatyckie klimaty, uwielbiam Karaiby, ale organizuję sobie również europejskie wypady. Ogólnie przede wszystkim tam gdzie ciepełko, czyli chętnie przedłużam lato i z przyjemnością skracam zimę wink.
Pozdrawiam smile

#666 2014-10-24 21:38:58

Fresh

To ja oficjalnie (poza powitaniem i naszymi rozmowami na PRV) chciałbym powitać wszystkich nowych Travelmaniaków. Cieszę się, że dołączyliście do naszej społeczności. Mam nadzieję, że z jednej strony znajdziecie tu wiele cennych i przydatnych informacji, a z drugiej w miarę swoich możliwości oczywiście, będzie cie dzielili się swoimi podróżami, poradami, wrażeniami, itp smile

#667 2014-10-26 20:33:50

AniaMW

Cześć Iwonka,
Widzę, że mamy podobne upodobania smile
Fajnie, że powitałaś nas foto-spacerem po jesiennym parku ze swojego Poznania, a teraz przedstaw swoje podróże po Skandynawii!!!
Pozdrawiam

#668 2014-10-27 11:23:43

iwonka

#669 2014-11-04 23:06:06

moni2020_94

Cześć smile
Nazywam się Monika i jestem studentką I roku Zarządzania w Turystyce Gastronomi i Hotelarstwie na AWF w Katowicach.
Uwielbiam podróżować często gdy byłam mała dziewczynką to jeździłam z rodzicami na różne wycieczki najczęściej po Polsce, Czechach i czasami Słowacją.
Teraz będąc już dorosła cały czas myślę o różnych dalekich wycieczkach. Na razie najdalej gdzie byłam to Egipt i Izrael i w nich się zakochałam, ale mam nadzieję że z każdym Nowym Rokiem moja lista będzie coraz dłuższa smile

#670 2014-11-09 21:19:59

mnka

heja wszystkim!

Monika, mam dwójki dzieciaków, ekonomistka ale lubiąca podróże głównie: Kanada, Włochy smile
pozdrawiam gorąco

#671 2015-02-03 13:49:23

Marinka

Witam wszystkich !

Uwielbiam podróżowanie, szczególnie po naszym pięknym kraju.
Pozdrawiam

#672 2015-02-04 10:56:44

onka37

Witajcie, trafiłam przypadkiem. Szukając informacji o wyspach greckich, myslę że zagoszczę na dłużej. Uwielbiam podróże i małe i duże- kocham góry, morze cudne widoki, podwodny świat, zabytki - wszystkiego po trochu, pozdrawiam

#673 2015-03-23 19:21:29

Anja

Witam,
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że zostanę na długo smile Podróże to moja pasja, podróże to moje życie smile Myślę, że dobrze trafiłam smile
pozdrawiam

#674 2015-03-23 19:48:26

Fresh

W imieniu swoim i innych Travelmaniaków witam wszystkich nowych podróżników w naszych skromnych progach smile. Mam nadzieję, że będziecie czuli się tu "jak u siebie" wink

#675 2015-03-23 20:09:48

Aneczka

Witam ja też nowa jestem ;-) jak podróżuję to żyję,  nie podróżuje   to usycham ;-)))

Stopka forum

Napędzane przez PunBB, modyfikacja Fresh