Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkich forumowiczow
od 3 lat zwiedzam na własną rękę Europę.

Witam wszystkich już od dłuższego czasu przeglądam forum teraz postanowiłem się zarejestrować i dodać coś od siebie. Pzdr!

Witam nazywam sie Krystyna. Jestem wiercipiętą i nie lubię spędzac czasu w fotelu. Mam za sobą małe i większe podróże które mam zamiar tu przedstawić. Nim poznam dobrze funkcjonowanie tego miejsca zacznę od małego materiału. Pozdrawiam

witam, zarejestrowałam się wczoraj i mam nadzieję tutaj zostać. Lubię podróże małe i duże, zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny, obie pasje traktuję równorzędnie, mieszkam w Poznaniu więc i to miasto chętnie Wam pokażę. Podróżowałam głównie po Europie, rowerem i autkiem, jestem zakochana w Skandynawii i tam ciągle wracam.
pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconych travelmaniaków
. Mam na imię Czarek - mąż, ojciec i od niedawna nawet... dziadek
. W wolnych chwilach jak zapewne Wy wszyscy podróżuję i fotografuję. Nie sądzę abym wniósł wiele "nowego" do portalu, ale postaram się przynajmniej uzupełniać już bardzo bogaty zbiór podróży tu zamieszczonych. Kocham azjatyckie klimaty, uwielbiam Karaiby, ale organizuję sobie również europejskie wypady. Ogólnie przede wszystkim tam gdzie ciepełko, czyli chętnie przedłużam lato i z przyjemnością skracam zimę
.
Pozdrawiam 

To ja oficjalnie (poza powitaniem i naszymi rozmowami na PRV) chciałbym powitać wszystkich nowych Travelmaniaków. Cieszę się, że dołączyliście do naszej społeczności. Mam nadzieję, że z jednej strony znajdziecie tu wiele cennych i przydatnych informacji, a z drugiej w miarę swoich możliwości oczywiście, będzie cie dzielili się swoimi podróżami, poradami, wrażeniami, itp 

Cześć Iwonka,
Widzę, że mamy podobne upodobania 
Fajnie, że powitałaś nas foto-spacerem po jesiennym parku ze swojego Poznania, a teraz przedstaw swoje podróże po Skandynawii!!!
Pozdrawiam

Cześć 
Nazywam się Monika i jestem studentką I roku Zarządzania w Turystyce Gastronomi i Hotelarstwie na AWF w Katowicach.
Uwielbiam podróżować często gdy byłam mała dziewczynką to jeździłam z rodzicami na różne wycieczki najczęściej po Polsce, Czechach i czasami Słowacją.
Teraz będąc już dorosła cały czas myślę o różnych dalekich wycieczkach. Na razie najdalej gdzie byłam to Egipt i Izrael i w nich się zakochałam, ale mam nadzieję że z każdym Nowym Rokiem moja lista będzie coraz dłuższa 

heja wszystkim!
Monika, mam dwójki dzieciaków, ekonomistka ale lubiąca podróże głównie: Kanada, Włochy 
pozdrawiam gorąco

Witam wszystkich !
Uwielbiam podróżowanie, szczególnie po naszym pięknym kraju.
Pozdrawiam

Witajcie, trafiłam przypadkiem. Szukając informacji o wyspach greckich, myslę że zagoszczę na dłużej. Uwielbiam podróże i małe i duże- kocham góry, morze cudne widoki, podwodny świat, zabytki - wszystkiego po trochu, pozdrawiam

Witam,
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że zostanę na długo
Podróże to moja pasja, podróże to moje życie
Myślę, że dobrze trafiłam 
pozdrawiam

W imieniu swoim i innych Travelmaniaków witam wszystkich nowych podróżników w naszych skromnych progach
. Mam nadzieję, że będziecie czuli się tu "jak u siebie" 

Witam ja też nowa jestem ;-) jak podróżuję to żyję, nie podróżuje to usycham ;-)))