Nie jesteś zalogowany.

Witam. Mam na imię Teresa
Miło mi Was poznać ;0

cześć. z Tej strony Beata, mam 31 lat, od dziecka praktycznie żyję na walizkach, spędzam sporo czasu w podróżach co znacznie umożliwia mi moja praca. Interesuję się oprócz podróżami to fotografią, bo fajnie można połączyć te dwie pasje 

Pozdrawiam wszystkich. Na imię mam Tomek, ksywka Mirafiori
Odwiedzam was tu od jakiegoś czasu. Mam dwie wielkie pasje: przywracanie dawnej świetności samochodom sportowym z lat 70-80 i podróże małe i duże 

Serdecznie witam wszystkich nowych Travelmaniaków 

Dzień dobry, od dłuższego czasu interesuję się tą tematyką. Toteż chciałam znaleźć forum skrojone na miarę. Mam nadzieję, że to właśnie pozwoli mi dowiedzieć się jeszcze więcej niż do tej pory dowiedzieć się miałam okazję 

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Nie jestem jeszcze ogromną podróżniczką ale podejrzewam, że dość szybko się to zmieni w tym roku. Odwiedzam tematycznie fora i jestem też tu.

Witam!
Mam na imię Danka i trafiłam tu, bo chcę dzielić się z innymi swoją pasją.
Fajnie, że jest takie forum, które mi to umożliwi.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i dołączam do Waszego grona od dziś 

Dzień dobry, już od jakiegoś czasu obserwuję niektóre z wątków. Postanowiłem się w końcu ujawnić i z biernego czytelnika dołączyć się do Waszych ciekawych dyskusji.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Edwin

Dzień dobry Drodzy Forumowicze
Jestem świeżakiem i mam nadzieję, że zostanę przyjęta w szeregi użytkowników tego jakże ciekawego forum. Tematy tu poruszane na tyle mnie zafrapowały, że postanowiłam się zarejestrować i do Was dołączyć : )

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, jestem jego nowa użytkowniczką, mam nadzieję miło tu spędzić czas. Mam na imię Katarzyna.

Dzień dobry Wszystkim:) W tym roku zamierzam wybrać się z narzeczoną do Indii, na co najmniej 2 tygodnie. Generalnie chcemy zacząć podróżować po świecie. A tu znajdę przydatne informacje. Sylwek.

Dobry wieczór Użytkownicy i Użytkowniczki Forum:) Mam na imię Patrycja. Jak na razie byłam tylko w Turcji, Niemczech i Anglii ale w tym roku zamierzam poszerzyć swoje doświadczenie turystyczne.

Cześć. Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Łukasz. Lat 24. Uwielbiam podróże. To forum jest kolejnym, na którym się zarejestrowałem, aby znaleźć inspiracje do dalszych podróży i oczywiście służyć radą innym podróżnikom 

Melduje się nowy Travelmaniak! 
Cześć. Jestem Artur, mam 27 lat, fan Jessici Alby stąd ten nick. Kocham podróże szczególnie za wschodnią granicę Polski. Uwielbiam klimat Sankt Petersburga. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Witam serdecznie wszystkich nowych Travelmaniaków