Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkich:)
Na imię mam Miłosz, a moją pasją są podróże - na jachtach. Prowadzę firmę czarterową i kocham Mazury. Chętnie zainspiruję się wszystkim co związane jest z podróżami po świecie, nie tylko na jachtach. Pozdrawiam

Witam, jestem Kamil, znalazłem was szukając informacji o Tajlandji gdzie wybieramy sie z dziewczyną w przyszłym roku. Bardzo mi się tu podoba 

Kamil, witaj wśród Travelmaniaków. Cieszę się, że znalazłeś u nas sporo informacji o Tajlandii. Nie ukrywam, że jest ona u nas dość popularna i nieźle rozpracowana 
Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania - pytaj na forum, postaramy się odpowiedzieć.
A po powrocie, będziemy Czekali na Twoje zdjęcia i relację jak było 

Witam Was Wszystkich bardzo gorąco na forum:) Ciesze się,że mogłem tutaj trafić i swoim doświadczeniem oraz wiedzą,postaram się pomóc w wielu kwestiach.
Pozdrawiam!

Witam wszystkich serdecznie:)Mam na imię Piotr i muszę przyznać że trafiłem tutaj szukając inspiracji na kolejną letnią przygodę.Oczywiście nie zawiodłem się,znalazłem tutaj mnóstwo wskazówek i informacji które mam nadzieję że wykorzystam już niebawem 

Cześć, uwielbiam świat, chcę w życiu zwiedzić go tyle ile tylko możliwe. Udało mi się spędzić świetne wakacje w Malezji, planuję kolejne wyprawy
Pozdrawiam

Witamy nowych Travelmaniaków! Mamy nadzieję, że zagościcie tu jak najdłużej 

Witam. Mam na imie Piotrek. Trafilem tu szukajac informacji o ciekawych zakatkach swiata. Od maja przyszlego roku bede mogl wziac pierwszy urlop z nowej pracy i planuje jakas egzotyczna podroz. Mam nadzieje, ze tu znajde inspiracje, tak jak znalazlem wiele ciekawych zdjec, artykulow i relacji. Pozdrawiam Travelmaniakow.
Ostatnio edytowany przez tytkoski (2013-12-12 16:16:32)

Ostatnio edytowany przez Dankan (2014-02-04 13:54:55)

Witam Wszystkich na forum!
Na co dzień mieszkam w górach,a konkretnie w Kościelisku,miejscowość jest Wam zapewne znana. Także uwielbiam podróże,to moja pasja i hobby.

Travelmaniacy.pl to bardzo fajny blog turystyczny po Polsku
Mam na imie Pam, urodzilam sie i mieszkam w USA, ale studiowalam 6 lat w Polsce skad pochodza moi rodzice. Podroze to moja pasja, uwielbiam poznawac nowe miejsca i nowych ludzi. Pozdrawiam

Witajcie, witajcie w gronie pasjonatów podróży tych małych i tych dużych przez duże "D"
. Czujcie się na Travelmaniakach jak u siebie w domu.
P.S. Pam, dzięki za miłe słowa o portalu.

Witam wszystkich.
Jestem Stefan i uwielbiam podróżować - wiem, trochę banalnie to brzmi, ale tak właśnie jest 

Cześć wszystkim:)
Marek jestem. Szukam ciekawych inspiracji do wycieczek mniejszych i większych dlatego tu jestem:) bardziej europejskie wątki wchodzą w grę

Hej wszystkim, jestem Patrycja, trafiłam na forum, aby znaleźć ważne dla mnie informacje turystyczne oraz porozmawiać o podróżach ;-) Uwielbiam podróże oraz nasze polskie morze - niestety pogoda troszkę mnie ostatnio zawodzi dlatego w tym roku jadę się wygrzać do Tunezji
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez patrycja_c (2014-01-28 18:09:48)