Nie jesteś zalogowany.

Pozdrawiam wszystkich!

witam, jestem Jarek, lubię podróżować i ogldać zdjęcia z podróży innych ludzi, pozdrawiam 

Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek, studiuję Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze na Uniwersytecie Gdańskim. Z racji mojego obecnego "zawodu", póki co nie stać mnie na podróżowanie zagraniczne, dlatego na razie ograniczam się do zwiedzania i odkrywania piękniejszych stron Polski. Jednakże mam nadzieję, że kiedyś uda mi się spełnić moje podróżnicze marzenia
.
Ostatnio edytowany przez krisowy (2013-09-02 20:51:50)

Witam wszystkich nowych pasjonatów podróży, czujcie się tu, jak u siebie w domu 

Witam wszystkich travelmaniaków
pozdrawiam

Witaj Sylwia, mam nadzieję, że znajdziesz u nas wiele ciekawych inspiracji, a z czasem sama podzielisz się swoimi wrażeniami z wyjazdów.

Witam Wszystkich bardzo Serdecznie, mam na imię Justyna, mam 26 lat i jestem mamą wychowującą 2-letnią córeczkę 
:)Poza tym studiuję Marketing i Sprzedaż Usług Finansowych w Wyższej Szkole Bankowej w Chorzowie. Bardzo lubimy podróżowac i w związku z ty trafiłam na to stronę 
Pozdrawiam Serdecznie

Justyna witam Cię w imieniu wsztsrkich pasjonatów podróży. Fajnie, że trafiłaś na Travelmaniaków i dołączyłaś do nas 

Czesc, jestem Dominika. Uwielbiam podroze, a szczegolnie zimowe ucieczki do cieplych krajow
Bardzo mi sie tu u Was spodobalo. Pozdrawiam wszystkich 

heyka! mam na imię Tosiek i kocham wakacje.....wakacje są the BEST!!!

Dominika, Tosiek - witam Was serdecznie 

Witam Wszystkich miłośników turystyki oraz podroży na forum:) Bardzo się ciesze,że moge do Was dołączyć i chciałbym jak najwięcej czasu poświęcić na pomocy innym w kwestii podróży,gdyż sam mam w tej kwestii spore doświadczenie.
Pozdrawiam.

Cześć tu Kasia
trafiłam do Was szukając informacji turystycznych
Lubię zwiedzać naszą piękną Polskę a w szczególności góry
.

Hej Kasia, fajnie że do nas dołączyłaś