Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkich Travelmaniaków!
Jestem Aga, mieszkam w Cieszynie i kocham podróże. Mam nadzieję, że dzięki Waszym informacjom poznam wiele ciekawych miejsc.
Pozdrawiam!

Witam, mam na imie Wanda. Od kilku lat mieszkam i pracuje w Dubaju. Uwielbiam podrozowac i bardzo podoba mi sie ten polskojezyczny serwis 

Witam. Mam na imię Joanna. Mieszkam w Wieliczce. Jestem nauczycielką. Kocham podróże. Mam nadzieję, że znajdę tu przyjaciół .

Aga, Wanda, Joanno - witam Wasz wszystkie w naszych skromnych progach
. Jest mi miło, że do nas dołączyłyście. Mam nadzieję, z jednej strony, że znajdziecie w naszym portalu wiele ciekawych i przydatnych informacji, a z drugiej - że same będziecie dzieliły się swoimi doświadczeniami, zdjęciami i relacjami.

Witam 
Marcin jestem, a moim ulubionym miejscem odwiedzin są Bieszczady. Najczęściej bywałem w Ustrzykach Dolnych i sąsiedniej miejscowości Czarna. Teraz natomiast zaczynam eksploatację innych miejscowości tego regionu.

Witam. Mam na imię Dorota i prawie 50 lat. Marzę żeby w przyszłości wyruszyć w dalszą podróż a chciałabym zacząć od tych po kraju. Chcę żyć aktywnie i poznać podobnych ludzi.
Pozdrawiam

Dorota, Marcin, fajnie, że do nas dołączyliście, czujcie się w serwisie "jak w domu" 

Witam , mam na imię Ania , mieszkam w Bielawie woj. dolnoslaskie . Spodobała mi się strona Travelmaniacy , dużo można się dowiedziec , super fotorelacje podróżników z różnych zakątków świata , mam za sobą pare podróży , wspaniale je wspominam , chętnie podziele się nimi i myślę ze bedzie ich co raz więcej , pozdrawiam wszystkich 

Witaj Aniu. Miło słyszeć, że portal podoba Ci się. Chętnie będziemy oglądali Twoje zdjęcia i czytali relacje z Twoich podróży.
Pozdrowienia 

Witam wszystkim
Uwielbiam podróżować po Polsce i nie tylko , preferuję turystykę samochodową - widoki podziwiane zza samochodowej szyby jakoś wyjątkowo bardzo mi się podobają 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Cześć, jestem Mariola. Uwielbiam podróże, dlatego się tu znalazłam. Moje wymarzone lokalizacje to głównie kraje skandynawskie, Islandia, Grenlandia i Alaska, ale nie pogardzę też cieplejszymi krajami 

Motylka, Mariola, Witajcie w naszych skromnych progach 

Witam serdecznie wszystkich 

Serdecznie witam kolejnych nowych Travelmaniaków