Nie jesteś zalogowany.

Witam wszystkim,
mam na imię Monika i chciałam się serdecznie przywitać. Mam nadzieję, że dowiem się z tego forum wielu ciekawych rzeczy, jak i przekażę własne doświadczenia związane z podróżowaniem.

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie.
Mam na Imie Bogdan, od 1997 roku praktycznie na emigracji; 5 lat w USA a potem zielona Wyspa czyli Irlandia. Kocham podroze i spotykac wspanialych ludzi, do ktorych mam zawsze wyjatkowe szczescie. :-))

Monika, Bogdan - witam Was serdecznie w gronie pasjonatów podróży. Mam nadzieję, że znajdziecie na Travelmaniakach wiele cennych informacji, poznacie wspaniałych ludzi, oraz w wolnych chwilach będziecie dzielili się swoimi doświadczeniami z podróży 

Hej .jestem Ania pochodze z Szczecina ale od 6 lat mieszkam w Norwegi .Cheetnie dolacze do waszego grona i bede sie dzielic wspomnieniami z podrozy.Pozdrawiam 

Ania, witaj w gronie pasjonatów podróży 

Witajcie,
jestem mamą dwóch córek (roczek i 4 lata) i razem z mężem pokochaliśmy podróżowanie z dzieciakami. Jak na razie mamy na swoim koncie w takim składzie Krym. 3 tygodnie na własną rękę. Na Travelmaniakach szukamy inspiracji do dalszych podróży. Padło na Tajlandię. Pewnie nie raz będziemy się tutaj odzywać.
Justyna

Witaj Justyna. Fajnie że trafiłaś do nas
Jeśli chodzi o Tajlandię, to mamy w serwisie co najmniej kilku "fanów" tego fascynującego kraju. Jesli będziesz miała jakiekolwiek pytania, pytaj na forum w dziale "Tajlandia" - postaramy się pomóc 

Witam na forum:) Podróże to moja pasja,sam pochodzę z Zakopanego i tam też mieszkam na co dzień. Bardzo się ciesze,że mogę do Was dołączyć.
Pozdrawiam.

Cześć wszystkim, jestem Magda i jestem miłośniczką podróży szczególnie po Polsce ale także i po Hiszpanii 

Witam Wszystkich! Jestem Staszek z Południowo zachodniej Polski
od wielu lat chodzę po Polskich górach, kocham góry ale są miejsca gdzie jeszcze
nigdy nie byłem np. nad morzem . Chcialbym się na tym forum dowiedzieć więcej
na tematy podróżnicze , o wczasach również poza górami; o morzu, Mazurach itd.
Pozdrawiam

Pozdrawiam wszystkich. Jestem Tola i uwielbiam morze.

Witamy kolejnych Travelmaniaków 

Witam wszystkich , miło mi dołączyć do grona pasjonatów podróży
chętnie wymienię sie z innymi ciekawymi informacjami , posłucham o waszych wyprawach i odpowiem o swoich
Pozdrawiam , Paula

Witamy, witamy w naszych skromnych progach 

witam wtkich b goraco poszukuje nieustannie ludzi mieszkajacych w dublinie i kochajacych podroze szczegolnie do nowych miejsc skype alessa78