Nie jesteś zalogowany.

Afrycia, Kamila - Witajcie wśród Travelmaniaków 

Hej nazywam się Basia i chętnie poznam innych podróżników.

Nie przedstawiłam się! Ale lepije późno niż wcale:) Siemano mam na imię Ania pseudo Manfreda. Jestem na tym forum, dzięki znajmomeu, który polecał jako miejsce gdzie zawsze można znależć coś fajnego i ewentualnie polecić i się podzielić
No więc WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE! 

Witajcie! Miło mi dołączyć do forum zapalonych podróżników!
Jestem Leszek i właśnie planuję wyprawe!

Dzień dobry, jeszcze 15 minut do południa, a potem to już zleci i zacznie się długi weekend 
żałuję, że tak późno do Was trafiłam, ale teraz będę szybko nadrabiać zaległości i szukać nowych kierunków podróżniczych 

Witam Wszystkich an forum. ciesze się,ze mogę tutaj z Wami być i mam nadzieję,że miło i aktywnie spędze ten czas.

witam
Na imię mam Janusz, jestem emerytem, interesują mnie podróże i zabytki, doceniam dobre foto więc będę oglądał Wasze galerie z podróży i dodawał pkty do zdjęć.

Witam wszystkich nowych pasjonatów podróży 

Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym travelmaniakiem
Dziekuje za odwiedziny mej skromnej osoby. Pozdrawiam .Slawek.

Witaj Sławek, miło że postanowiłeś do nas dołączyć 

Witam. Dołaczam do Was. Uwielbiam podrozować. Własnie wybieram sie z mężem 5 grudnia 2012 r. z Raibowem na objazdowa "Basniową Tajlandię"
Ostatnio edytowany przez migotka (2012-11-18 21:26:40)

Witam, nazywam się Gracjan. Dlaczego do was dołączyłem? To proste, po to aby dowiedzieć się jak najwięcej o podróżach i dzielić się doświadczeniem z innymi ludźmi:).

Witam ..Jestem bardzo zadowolona ze znalazlam takie bardzo interesujace i pomocne forum...Nazywam sie Natalia obecnie mieszkam w Uk...Za dwa miesiace wyjedzam na urlop i potrzebuje konkretnych informacji..:)mam nadzieje ze mi pomozecie..

Natalia, Gracjan, witajcie wśród pasjonatów podróży