Nie jesteś zalogowany.

dopiero teraz odczytałam wiadomośc....poznaję dopiero to forum wie sorrki za takie opoznienie...Jestem Marzena jestem z GDANSKA i uwielbiam podroze na tyle oczywiscie ile mnie stac;)zafascynowana jestem greckimi wyspami...po raz pierwszy bede we wrzesniu leciala do egiptu....bede wdzieczna za wszelkie wskazowki...pozdrawiam wszystkich miło

Witaj Marzena, jak będziesz miała jakiekolwiek pytania przed wyjazdem napisz w odpowiednim dziale na forum, z pewnością postaramy się pomóc 

Czesc, jestem Michal. Mieszkam w Australii. Lubie podroze i spodobala mi sie wasza strona, ktora poznalem dzieki mojemu tacie (kangur). Bede powoli wrzucal tu zdjecia z moich wyjazdow. Pozdrawiam 

Witaj Michał, fajnie że do nas zawitałeś. A swoją drogą o mało nie spotkaliśmy się na Phuket, mineliśmy się jakieś 2 dni, jak rozmawiałem z Kangurem 

no wlasnie wiem, a szkoda 

Hej Michał,witamy Kangura juniora !

dziekuje, witam witam 

Cześć, Michał!
Pewnie dla nas będziesz właśnie Kangur-junior
Witaj wśród travelmaniaków...

Witam serdecznie 
Profil założyłam dosyć dawno temu ale dopiero go uzupełniłam i z pewnością z przyjemnością będą korzystać z portalu. Jak i będzie mi miło nawiązać nowe znajomości w celu wspólnych małych i większych podróży.
pozdrawiam serdecznie
Gosia

Witaj Gosia. Mam nadzieję, że znajdziesz dzięki portalowi wiele ciekawych informacji i spotkasz tu wielu ciekawych ludzi, których łączy jedna pasja - podróże 

Kochani, nie wiem czy tutaj można taki wątek - czy nie można, ale chciałam zapytać czy ktoś mógłby polecić fajną wycieczkę po czeskich górach, przy założeniu, że bazę wypadową mam w Bielsku?
)) Bardzo proszę
I skoro mam się przedstawić, to jestem Aśka 

Witajcie... chociaż właściwie troszkę sie już znamy, bo opisałem swoje dwie ostatnie podróże!
Mam na imie Wojtek a moim motto brzmi: Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu.
Pozdrawiam

Aśka, Wojtek - tak oficjalnie
chciałbym Was powitać 

Witam wszystkich podróżników
Postaram się z czasem pouzupełniać swoje poprzednie wyprawy i oczywiście z utęsknieniem czekam na następne. Mam nadzieję, że uda się zrealizować w całości tegoroczne plany jak i wszystkie kolejne.
Pozdrawiam

Witam wszystkich Travelmaniakow,
Mam na imie Kamila, pochodze z Rzeszowa, kilka lat mieszkalam w UK. Przez kilka nastepnych miesiecy bede mieszkala i pracowala w Khao Lak jako instruktor nurkowania
Kocham podwodna fotografie i podroze - mialam mozliwosc zwiedzic Chorwacje, Slowacje, Czechy, Bulgarie, Egipt, Turcje a takze Australie. Planuje powrocic do Oz w przyszlym roku
.
Pozdrawiam i zapraszam do Khao Lak :-*