Nie jesteś zalogowany.

Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Od niedawna tu wdepnęłam, ale bardzo mi się podoba! Pewnie zostanę w Waszych szeregach...
Pozdrawiam Wszystkich Travelmaniaków i Gości też 

Witam wszystich mam na imie Wojtek i dopiero zaczynam podrozowac , mlody chlopak ze mnie wiec mysle ze wszystko przede mna:) Narazie zwiedzilem Egipt Chorwacje i Bulgarcie. Lato 2012 zamowione juz na Korfu-Paleoastrista:) Zamierzam co roku cos innego odwiedzac :)Pozdrawiam wszystkich podroznikow;)

Witamy nowego pasjonata podróży wśród nas 

Witam serdecznie wszystkich Travelmaniaków
Mam na imię Gośka. Od zawsze mieszkam w Nałęczowie z krótką przerwą na czas nauki. Kocham podróże małe i duże szczególnie w miejsca, w których znajdują się pozostałości starożytnych cywilizacji
Drugą moją pasją (wprawdzie od niedawna ) jest fotografia 
Portal znalazłam przez przypadek szukając pomysłu na wyjazd wakacyjny.
Ostatnio edytowany przez gonia (2012-01-20 21:33:41)

Witamy !
My też dołączyliśmy do Travelmaniaków całkiem niedawno
Mamy zamiar opisać nasze wyjazdy i być może zachęcimy Kogoś żeby tak jak my wyruszył w świat 

Gośka, Aleksandra, Kamil - ciesze się że dołączyliście do naszej podróżniczej "paczki". Mam nadzieję, że znajdziecie tu sporo przydatnych informacj. Czujcie się jak w domu 

Witam wszystkich, nazywam się Michał
Moją pasją są podróże, chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami i wrażeniami z takich krajów jak: Francja, Hiszpania, Bułgaria, Egipt, Grecja. Pozdro dla wszystkich kochających naszą planetę 

O rany, ale ja niegrzeczna..a Mama tak bardzo się starała....
Po prostu nie dojrzałam "Pogaduch"...Zawitałam tu jakiś czas temu(korzystałam jako gość dzięki N.Klasie)a jakiś czas temu dołączyłam.Nazywam się Ania i mam 34 lata, zwiedzaniem zaraziła mnie moja Mamcia(choć sama nie jeździ-ale czyta, ogląda i była prymusem z geografii).Jakiś czas temu zaraziłam mojego Tomcia, i kuszę co jakiś czas podróżami dalszymi i bliższymi.I bardzo mi się tu podoba :-)

Witam nowych Travelmaniaków.
Aniu fajnie, że zdecydowałaś się do nasz dołączyć z N.K. 

Witam WSZYSTKICH travelmaniaków!
Mieszkam na Mazurach. Lubię poznawać różne miejsca i dowiadywać się o nich jak najwięcej oraz utrwalać je na zdjęciach i filmach. Fajnie jest od czasu do czasu usiąść i powspominać miejsca , w których się było. Dziękuję za porady, bo na pewno z nich skorzystam.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez malina (2012-07-20 20:10:03)

Dana, witam Cię w imieniu wszystkich tu obecnych Travelmaniaków 

Hej.
Adam, wiek średni 
Staram się jak najwięcej zobaczyć - jak najdalej się da, jak najtaniej 
Ulubiony kontynent - Azja.
Wrzuciłem część opisu z Gruzji i trochę zdjęć - więcej opisu się nie zmieściło - tak to jest, jak jest się grafomanem 
A

Adam, witaj wśród pasjonatów podróży 
Fajne zdjęcia z Gruzji!!! Co do opisu - jest limit 65 tysięcy znaków, zawsze jednak można podróż podzielić na kilka (np. na poszczególne miasta/regiony/etapy wyjazdu) co jest zalecane. W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam na PRV.

Witam, Dominika - pasjonatka podróży i fotografowania. Z Rodzicami i Siostrą, a następnie z Mężem przejechałam już kawałek świata
Od ponad 15 lat podróżowaliśmy z RCI. Obecnie dzieje się mała rewolucja w naszym życiu i nie możemy korzystać z naszych tygodni. A apartamenty na całym świecie czekają. Zatem chcielibyśmy przekazać je w dobre ręce. Osoby zaintersowane proszę o kontakt: ds_domi@op.pl Pozdrawiam i życzę niezapomnianych podróży wszystkim ich pasjonatom!