Nie jesteś zalogowany.

Witam,
Jestem bardzo zagorzałym zwolennikiem odkrywania świata, zarówno tego ojczyźnianego jak i zagranicznego:). Mój dorobek podróży jeszcze nie jest wielki ale mam nadzieję, że m.in. dzięki pobytowi na tym forum będzie rósł i rósł. Lubię przede wszystkim przyrodę i zaskakujące kultury, czasami odwiedzam miejsca mniej odwiedzane przez innych, bo mają swój specyficzny urok. Pozdrawiam! 

Siemanko,
Jestem Maurycy, pochodzę z wielkopolskich ziem, na których króluje cisza, spokój, radość i bogactwo . Na co dzień poszukuje możliwych dróg, by osiągnąć niezależność finansową. Interesuje się rozwojem osobistym. Mój autorytet to Brian Tracy, Anthony Robbins, Ben Sweetland, Napoleon Hill, Nikodem Marszałek, Marcin Kijak, Kasia Szafranowska i Michał Jankowiak. Od tych ludzi sukcesu wiele się nauczyłem i uczę się nadal ; ) Pracuje jako pracownik na budowie. Jednak za niecały miesiąc wyjeżdżam do Europy w poszukiwaniu euro ; ) Po powrocie wracam do kraju i tutaj zostaje. No i będę przebywać "aktywnie", na tym serwisie o podróżach. A w przyszłości zamieszczę coś od siebie, opiszę kilka wypraw za granicami polski. Fajna strona, dobrze zorganizowana i miło się tutaj przebywa.
Pozdrawiam
Maurycy

Witam pojawiłam się tu dzisiaj, mam na imię Beata . Pracuję ale chciałabym pracować więcej
wiele zmieniło się w moim życiu ostatnimi czasy, chcę zamknąc pewne drzwi a inne otworzyć. Chciałabym realizować jedno z marzeń mojego życia - wreszcie podróżować...ale nie myślę o podróżach za wielkie pieniądze, bo takowych nie mam, więc chętnie skorzystam z rad i podpowiedzi Oberżyświatów jak to mawiał jeden z moich ulubieńców. Życzę miłego popoludnia

Czarecku, Maurycy, Beata - witam Was w serwisie, czujcie się tutaj jak w domu, spełniając swoje podróżnicze plany 

Witam
Beata, 28 lat
na codzień zajmuje sie windykacja i rozrachunkami a w wolnych chwilach uwielbiam siedziec ogladajac piekne zdjecia z podrózy i ich relacje. Poza tym lubie sport - gram w siatkowke, stawiam pierwsze kroki na snowboardzie (w zime oczywiscie
). Pasjonuja mnie podroze ... chcialabym zobaczyc jak najwiecej. Narazie udalo mi sie zwiedzic Grecję - Rodos, Włochy i w tym roku wybieram sie do Egiptowa 
Na stronke trafilam przypadkowo - z innego forum turystycznego 

Witam wszystkich serdecznie,mam na imie Grazyna.Na to forum trafilam przypadkowo przed kilkoma dniami szukajac informacji na temat Maroka ...i zostalam. Podroze lubialam zawsze,w zaleznosci od sytuacji jaka byla w kraju,byly to wyjazdy zorganizowane ,albo i nie.Wyjazdy przez biura podrozy uwazam za wygodne,ale nie oddaja autentycznosci danego kraju i ich mieszkancow.Ostatnia moja daleka podroza bylo Bali i Lombok oczywiscie z plecakiem,co nie znaczy,ze opcje byly wybierane te najtansze.Lubie kozystac z doswiadczen innych podroznikow,zanim podejme jakes decyzje.Domionuje tu dodra organizacja i przyjemnie sie tu wertuje.Pozdrawiam

Witaj Grażyna wśród Travelmaniaków. Zapraszam do korzystania z Travelmaniaków, mam nadzieję że znajdziesz tutaj sporo przydatnych informacji. Chętnie też obejrzymy zdjecia i relacje z Twoich dotychczasowych oraz przyszłych podrózy.
Pozdrawiam,
Grzesiekk

Witam wszystkich serdecznie. nazywam się Andrzej , trafiłem tutaj szukając czegoś o Alpach, i chyba tu zostanę na dłużej, interesuję się turystyką off-road i w ogóle podróżami... nosi mnie od jakiegoś czasu
)

Andrzej, witaj w gronie pasjonatów podróży 

Cześć,
mam na imię Ania. Mieszkam w górach i kocham góry, ale nie tylko góry. Jestem ciekawa świata, więc go poznaję przy każdej sposobności, w czasie każdego dnia urlopu. Najlepiej czuję się ... w Norwegii - tam najchętniej wracam i tam mam najmniej "białych plam" swojej obecności.
Powoli poznaję ten portal i spróbuję stopniowo się włączać w różne "rubryki", chętnie podzielę się moim doświadczeniem w podróżach 
Pozdrawiam

Cześć Ania, witamy Cię serdecznie w naszych skromnych progach 
Właśnie przeczytałam Twoją relację z Islandii i powiem (a raczej napiszę
) tylko tyle - SUPER!!! Bardzo lubię czytać takie opisy podróży: nietuzinkowe i ciekawe. Już nie mogę doczekać się Twojej Norwegii.

Oj, to prawda - fajny i ciekawy opis, no i destynacja niesamowita - Islandia... 

zdjecia z Islandii super!!!

Dzięki!