Nie jesteś zalogowany.

#436 2011-07-27 15:58:45

czarecku

Re: Dla wszystkich - przedstaw się

Witam,
Jestem bardzo zagorzałym zwolennikiem odkrywania świata, zarówno tego ojczyźnianego jak i zagranicznego:). Mój dorobek podróży jeszcze nie jest wielki ale mam nadzieję, że m.in. dzięki pobytowi na tym forum będzie rósł i rósł. Lubię przede wszystkim przyrodę i zaskakujące kultury, czasami odwiedzam miejsca mniej odwiedzane przez innych, bo mają swój specyficzny urok. Pozdrawiam! smile

#437 2011-07-31 12:16:43

Maurycy

Siemanko,

Jestem Maurycy, pochodzę z wielkopolskich ziem, na których króluje cisza, spokój, radość i bogactwo . Na co dzień poszukuje możliwych dróg, by osiągnąć niezależność finansową. Interesuje się rozwojem osobistym. Mój autorytet to Brian Tracy, Anthony Robbins, Ben Sweetland, Napoleon Hill, Nikodem Marszałek, Marcin Kijak, Kasia Szafranowska i Michał Jankowiak. Od tych ludzi sukcesu wiele się nauczyłem i uczę się nadal ; ) Pracuje jako pracownik na budowie. Jednak za niecały miesiąc wyjeżdżam do Europy w poszukiwaniu euro ; ) Po powrocie wracam do kraju i tutaj zostaje. No i będę przebywać "aktywnie", na tym serwisie o podróżach. A w przyszłości zamieszczę coś od siebie, opiszę kilka wypraw za granicami polski. Fajna strona, dobrze zorganizowana i miło się tutaj przebywa.

Pozdrawiam
Maurycy

#438 2011-08-02 18:00:00

Ognista

Witam pojawiłam się tu dzisiaj, mam na imię Beata . Pracuję ale chciałabym pracować więcej smile wiele zmieniło się w moim życiu ostatnimi czasy, chcę zamknąc pewne drzwi a inne otworzyć. Chciałabym realizować jedno z marzeń mojego życia - wreszcie podróżować...ale nie myślę o podróżach za wielkie pieniądze, bo takowych nie mam, więc chętnie skorzystam z rad i podpowiedzi Oberżyświatów jak to mawiał jeden z moich ulubieńców. Życzę miłego popoludnia

#439 2011-08-03 01:24:36

Fresh

Czarecku, Maurycy, Beata - witam Was w serwisie, czujcie się tutaj jak w domu, spełniając swoje podróżnicze plany smile

#440 2011-08-21 09:48:23

beatag83

Witam

Beata, 28 lat wink na codzień zajmuje sie windykacja i rozrachunkami a w wolnych chwilach uwielbiam siedziec ogladajac piekne zdjecia z podrózy i ich relacje. Poza tym lubie sport - gram w siatkowke, stawiam pierwsze kroki na snowboardzie (w zime oczywiscie smile). Pasjonuja mnie podroze ... chcialabym zobaczyc jak najwiecej. Narazie udalo mi sie zwiedzic Grecję - Rodos, Włochy i w tym roku wybieram sie do Egiptowa smile
Na stronke trafilam przypadkowo - z innego forum turystycznego smile

#441 2011-08-21 10:08:46

Jurek

#442 2011-10-21 16:23:37

zabka

Witam wszystkich serdecznie,mam na imie Grazyna.Na to forum trafilam przypadkowo przed kilkoma dniami szukajac informacji na temat Maroka ...i zostalam. Podroze lubialam zawsze,w zaleznosci od sytuacji jaka byla w kraju,byly to wyjazdy zorganizowane ,albo i nie.Wyjazdy przez biura podrozy uwazam za wygodne,ale nie oddaja autentycznosci danego kraju i ich mieszkancow.Ostatnia moja daleka podroza bylo Bali i Lombok oczywiscie z plecakiem,co nie znaczy,ze opcje byly wybierane te najtansze.Lubie kozystac z doswiadczen innych podroznikow,zanim podejme jakes decyzje.Domionuje tu dodra organizacja i przyjemnie sie tu wertuje.Pozdrawiam

#443 2011-10-21 23:24:27

Fresh

Witaj Grażyna wśród Travelmaniaków. Zapraszam do korzystania z Travelmaniaków, mam nadzieję że znajdziesz tutaj sporo przydatnych informacji. Chętnie też obejrzymy zdjecia i relacje z Twoich dotychczasowych oraz przyszłych podrózy.

Pozdrawiam,
Grzesiekk

#444 2011-11-12 14:47:56

andrew75

Witam wszystkich serdecznie. nazywam się Andrzej , trafiłem tutaj szukając czegoś o Alpach, i chyba tu zostanę na dłużej, interesuję się turystyką off-road i w ogóle podróżami... nosi mnie od  jakiegoś czasu smile)

#445 2011-11-12 14:58:13

Fresh

Andrzej, witaj w gronie pasjonatów podróży smile

#446 2011-11-13 16:49:00

AniaMW

Cześć,
mam na imię Ania. Mieszkam w górach i kocham góry, ale nie tylko góry. Jestem ciekawa świata, więc go poznaję przy każdej sposobności, w czasie każdego dnia urlopu. Najlepiej czuję się ... w Norwegii - tam najchętniej wracam i tam mam najmniej "białych plam" swojej obecności.
Powoli poznaję ten portal i spróbuję stopniowo się włączać w różne "rubryki", chętnie podzielę się moim doświadczeniem w podróżach smile
Pozdrawiam

#447 2011-11-13 21:28:30

lagatta

Cześć Ania, witamy Cię serdecznie w naszych skromnych progach  wink
Właśnie przeczytałam Twoją relację z Islandii i powiem (a raczej napiszę  smile  ) tylko tyle - SUPER!!! Bardzo lubię czytać takie opisy podróży: nietuzinkowe i ciekawe. Już nie mogę doczekać się Twojej Norwegii.

#448 2011-11-14 10:31:35

kangur

Oj, to prawda - fajny i ciekawy opis, no i destynacja niesamowita - Islandia... smile

#449 2011-11-25 08:01:50

Mikus

zdjecia z Islandii super!!!

#450 2011-11-27 20:39:02

AniaMW

Dzięki!

Stopka forum

Napędzane przez PunBB, modyfikacja Fresh