Nie jesteś zalogowany.

Iwona, witaj wśród pasjonatów podróży 

krzysztof z warszawy sie klania.

Witam wszystkich niech moc będzie z wami :-)
Jarek
Ostatnio edytowany przez colo (2011-05-29 22:09:11)

Witam wszystkich forumowiczów mieszkam i pracuję w Krakowie lubię podróże ale czasem pochłania mnie"nicnierobienie" zwiedzam jak na razie Europę a ostatnio (3 lata) najchętniej na motorze. Trafiłam tutaj przez przypadek sprawdzając komunikację miejską w Paryżu i podoba mi się ta stona więc chyba zostanę na dłużej. Pozdrawiam Grażyna.

Witaj Grażyna,
Ciesze się że trafiłaś do nas, mam nadzieję że znajdziesz na łamach portalu informacje przydatne podczas planowania swoich podróży.

Witam!
Jestem Konrad.
Obecnie sprzedaje traktory rolnicze i jezdze glownie po Europie spotykajac sie z nowymi i istniejacymi klientami. Wczesniej zajmowalem sie importem tkanin i zwiedzilem Chiny i Indie przy okazji:) W planach mam zakup motoru i wycieczki po Europie. Poza tym jestem perkusista w dwoch zespolach (death i black metal:))
Pozdrawiam Wszystkich.
Strona rewelacyjna!

Konrad, witaj na pokładzie 

Trafiłam na to forum po mostach, tak szukałam najdłuższych mostów świata i one mnie tu doprowadziły. To zapewne zrządzenie losu,że akurat dzisiaj i właśnie tu. Ja nie zwiedziłam nawet naszego kraju, siedzę w domu, z braku pieniędzy nie mogę nigdzie się ruszyć, dlatego internet zastępuje mi wyprawy na krańce świata te dalekie i te bliskie.Fajnie,że trafiłam na WAS.

Witam. Jestem już na emeryturze, ale duchem jestem młoda. Byłam 7 razy w Tunezji. Uwielbiam ten kraj i za każde dodatkowe pieniądze wyruszam w podróż. Zwiedziłam sporo. Prowadzę też bloga na ten temat turystykaemerytki.blog.onet.pl
Chętnie dzielę się swoimi wrażeniami, przeżyciami. To jest coś co sprawia mi ogromną przyjemność.
Mam kłopot ze wstawieniem zdjęcia w profil
Ostatnio edytowany przez Jagoda (2011-07-03 18:28:48)

Pierrot, Jagoda witajcie w naszych skromnych podróżniczych progach 
Jagoda widzę że poradziłaś sobie ze zdjęciami. gdybyś jednak miała jakieś problemy, czy pytania odnośnie serwisu, chętnie pomogę - wystarczy napisać do mnie wiadomość.

Ostatnio edytowany przez kaasiaa (2011-07-15 14:16:43)

Witam wszystkich TRAVELMANIAKÓW
) Jestem nauczycielką, pracuję w przedszkolu. Od niedawna jestem fanką podróży zagranicznych, zaczęłam od Grecji i Turcji. Wcześniej była oczywiście Polska: żeglowanie po Mazurach i Pojezierzu Iławskim, kajaki Krutynią i Czarną Hańczą oraz wylegiwanie się nad naszym morzem. Mam nadzieję, że Wasze podróże, zdjęcia i opisy zainspirują mnie do odwiedzenia wielu nieznanych a bardzo pięknych miejsc na świecie.
POZDRAWIAM 
Ostatnio edytowany przez gosiaczek (2011-07-15 12:30:03)

Kasia, Gosiaczek witajcie wśród pasjonatów podróży 

Witam Wszystkich. Mam na imie Basia. Kiedys sporo podrozowalam po Polsce i Europie. Bylam tez dwukrotnie w Australii. Teraz tez lubie wypady tu i tam i spedzam sporo czasu na dzialce pod Warszawa. Lubie ogladac zdjecia z pieknych zakatkow swiata. Pozdrawiam 

Witaj Basiu, mamy nadzieję, że szybko zadomowisz się u nas