Nie jesteś zalogowany.
Coś temat zdechł albo nowych użytkowników nie przybywa. W każdym razie cześć wszystkim, witam Was ja
Hej! Witam Was Wszystkich na forum,jest mi bardzo miło,że mogę tutaj być i mam nadzieję że aktywnie spędze ten czas,pomagając w wielu istotnych kwestiach związanych z turystyką
Pozdrawiam.
Witajcie nowi Travelmaniacy
Hej Z tej strony Agnieszka, obecnie z Gdańska. Dowiedziałam sie o tej stronie przypadkiem szukając kilku informacji o greckiej kuchni, a także przy okazji poszukiwań dotyczących prawdopodbnego miejsca mojego przyszłego urlopu. Podoba mi się bardzo poziom tego forum i żywe zinteresowanie wielu forumowiczów podróżami i miejscami, w których byli lub do których sie wybierają
Uwielbiam geografię, podróże małe i duże, samotne i w grupie, wiec takie forum to raczej naturalny wybór.
Witaj Agnieszka
Cześć Aga Witamy na forum
witajcie jestem fanatyczka podróży najchętniej w wolnych chwilach tylko bym podróżowala oraz malowała pejzaże
Witaj podróżniczka1994
Podróżniczka witaj
Hej! Witam Wszystkich Miłośników turystyki na forum,. Fajnie,że mogę do Was dołączyć i liczę na to,że miło spędze ten czas.
Pozdrawiam!
witajcie jestem nowa i mam nadzieje że miło będzie sie z wami pisało
Hej wszystkim Forumowiczom!
Tak na prawdę jestem Karolina i przybyłam do Was z polecenia znajomej. Lubię podróże, dobre książki i smaczne jedzenie. Mam nadzieje ze bede do Was czesto zaglądać i umilać sobie nudne momenty w pracy
Cześć, na imię mi Beata i pochodzę z Płońska. Jestem spragnioną podróży mamą dwójki synów Mam nadzieje że będziemy miło ze sobą rozmawiać i dowiem sie wielu fajnych informacji! Pozdrawiam!
Witajcie pusia8, Karolina i Beata
witajcie wszyscy:)