Nie jesteś zalogowany.
Jako przedstawiciel Travelmaniaków jestem jednym z organizatorów konkursu, drugim jest przedstawiciel organizatora Targów Turystycznych TT Warsaw. Nie mam możliwości, ani prawa, aby w jakikolwiek sposób ingerować w zdjęcia zgłoszone do konkursu (np. kasować), itp.
To przejdę na prv.
Ostatnio edytowany przez maciekart (2012-01-02 22:42:31)
Czesc Grzesku Dodalem 3 zdjecia, ale skopiowalem je z moich podrozy dodanych na Travelmaniakow (inaczej znalezienie ich zajelo by mi z tydzien) a wiec ich rozmiar jest niewielki - 160-300 kB. Czy to bedzie OK?
Myślę, że nie widzę problemu
Mam pytanie : Jeżeli wstawiłem zdjęcie pionowe a podgląd zdjęć do konkursu jest poziomy to czy to zdjęcie będzie jako poziome czy zostanie takie poziome jak na podglądzie ... jakie będzie oceniane ?
Oceniane będą zdjęcia w ich oryginalnych rozmiarach i proporcjach, więc ewentualne przekłamania na podglądzie nie będą miały wpływu na wybór najlepszych zdjęć.
dodałam 2 zdjęcia ale znając moje szczęście i wasze super zdjęcia to i tak nie mam żadnych szans
Ok , to bardzo dobrze , dzięki Fresh anulka ja dodałem 3 zdjęcia i mam take same zdanie jak ty haha
proszę usunac zdjecie Wyspa Koh Tapu (Bond Island) na Morzu Andamanskim, Tajlandia - bo jest za ładne i marnie przy nim wypadam
Zdjęć nie może nikt usunąć
I te zdjęcie jest przepiękne !
wiem wiem zartuje
a my wciąż nie mamy pomysłu na nasze zdjęcia