Nie jesteś zalogowany.

#646 2014-07-10 13:08:18

Dorin

Re: Dla wszystkich - przedstaw się

Witam, mam na imię Dorota i bardzo się cieszę ze mogę dołączyć do Waszego grona smile Uwielbiam podróżować. Wprawdzie za granicą nie byłam zbyt wiele razy ale zamierzam to stopniowo zmieniać. W tym roku jadę z mężem na wycieczkę (objazdową) do Włoch. Mam nadzieje, że nic nie stanie na przeszkodzie i wycieczka się odbędzie. Już nie mogę się doczekać naszego wyjazdu. Gdybym mogła i miała na to możliwości finansowe to podróżowałabym;)

#647 2014-07-17 09:42:03

kondziu

Witam, jestem Konrad, dla znajomych Kondziu smile Wakacje to dla mnie zawsze najlepszy czas. Lubię poznawać świat. Podróżowanie poza Polskę zacząłem w  2013 roku. Byłem dotychczas w Hiszpanii i Grecji. W 2015 roku wybieram się gdzieś dalej i liczę, że tu znajdę pomysły i porady, pozdrawiam smile

Ostatnio edytowany przez kondziu (2014-07-18 09:09:01)

#648 2014-07-22 00:03:41

Filemonka

Witam, jestem Ania, obecnie mieszkam w UK, skad mam swietna baze wypadowa do podrozy TU i TAM... Jestem ogromna fanka tanich podrozy, zwlaszcza Mega Bus i biletow za funciaka £1. Udalo mi sie zaliczyc kilka wypadow do krajow europejskich za £2 (w obie strony).

#649 2014-07-22 00:26:10

Fresh

Witam wszystkich nowych fanów podróży, w szczególności Anię i Konrada, którzy zdecydowali się dołączyć do naszego grana Travelmaniaków smile

#650 2014-07-31 16:57:51

canonier1

Witam. Uwielbiam podróżować /w miarę możliwości/ fotografować i oglądać programy podróżnicze i zdjęcia z niezwykłych miejsc na świecie, pozdrawiam wszystkich, Jacek

#651 2014-08-02 23:18:58

Bronisz_88

Cześć. Fajna strona, przydatne działy, szczególnie Przewodniki i Narty, fajne artykuły i dużo niezłych fotek. Pozdrawiam, Przemek wink

#652 2014-08-12 16:20:55

alllesandra

Witam serdecznie:)trafiłam do Was szukając czegoś o Tajlandii i nie ma mowy, już się stąd nie ruszam!:)fascynują mnie podróze, nowe kultury i zwykli ludzie, kocham to uczucie kiedy widok zapiera dechw piersiach...Mam sporo podróżniczych marzeń i celów ale boję się, że zabraknie mi życia, póki co każdą wolną chwilę urlopową staram się wykorzystać do cna a to samochodem a to samolotem a ostatnio marzy mi się pociąg, Wiecie gdzie...Czytam sobie Wasze relacje, zamykam oczy i czuję się tak jakbym tam była, będę śledzić wszystko co się da, czerpać z Waszej wiedzy i doświadczenia i realizować plan:) A jak juź zwiedzę wszystko co chcę i porobię masę zdjęć to mogę odpocząć i mieć nadzieję, ze nawet Alzhaimer mi tego nie odbierze:))))))

#653 2014-08-12 21:25:54

Fresh

Witam wszystkich nowych Travelmaniaków.

Alllesandra fajnie, że do nas trafiłaś i już nigdzie stąd nie pójdziesz. smile

Czuj się tu jak u siebie w domu, a w razie jakichkolwiek pytań czy problemów, pisz do mnie na PRV.

#654 2014-08-14 18:45:45

Edith22

Witam wink
Mam na imię Edyta, jestem uczennicą LO.
Interesuję się architekturą, sztuką i sportem.
Fascynują mnie języki obce, szczególnie niemiecki, angielski i francuski.
Główną motywacją do nauki jest podróżowanie.
Bardzo często wyruszam na wycieki po Polsce, ale i zagranica nie jest mi obca.
Na razie są to moje początki i zwiedzam pobliskie kraje tj. Czechy, Niemcy, Włochy, Ukraina. Najdalsze odwiedzone miejsce to Izrael.
Mam nadzieję że będzie ich więcej, a ten portal pomoże mi w wyszukaniu niezbędnych informacji i opinii.
POZDRAWIAM!

#655 2014-08-14 22:18:53

Fresh

Witaj Edyta, mam nadzieję że znajdziesz na Travelmaniakach wiele inspiracji do przyszłych podróży smile

#656 2014-08-19 20:29:23

OneKena84

Ewa mam na imię. Czy jestem podróżniczką? Staram się nią być, staram się robić zdjęcia, które oddają charakter miejsc, w których jestem. Raz lepiej, raz gorzej, wypadkowa jednak do przodu smile Na co dzień czytuję blogi podróżnicze i planuję podróż życia smile

#657 2014-08-21 18:14:55

Trapalanda

Czesc wam.
Jestem Lena, pochodze z Bialegostoku ale obecnie mieszkam w UK. Pracuje, studiuje i podrozuje, a to trzecie lubie zdecydowanie najbardziej smile. Podoba mi sie wasza stronka. Fajnie zredagowana, duzo ciekawych info...no i jest po polsku smile. Bede powoli umieszczac tu zdjecia z moich wyjazdow, a bylo ich juz kilka smile, pozdrawiam

#658 2014-08-21 21:26:25

Fresh

Ela, Lena witam Was serdecznie smile

#659 2014-08-22 12:48:01

majkel

Witam wszystkich, mam na imię Michał ;-)

Mam nadzieję, że na forum odnajdę wiele interesujących tematow.

#660 2014-09-25 22:09:15

Ecoiliana85

A ja już nawet odnalazłam wink Nawet nie sądziłam, że informacje z forum mogą być aż tak przydatne, bo jednak nie ma pewności co do ich autentyczności. Sama teraz mogę się podzielić doświadczeniem, więc jestem! smile Pozdrawiam!

Stopka forum

Napędzane przez PunBB, modyfikacja Fresh