Nie jesteś zalogowany.

Witam, jestem Sebastian, mam 28 lat, rocznikowo już nawet 29. Mieszkam Warszawie, z zawodu jestem przedstawicielem handlowym, kocham podróże, zwłaszcza egzotykę oraz zwiedzanie polskich fortów z okresu I wojny

no witamy, bardzo miło popatrzeć na stale rosnącą ilość użytkowników naszego forum. Mam nadzieję, że najdziecie tutaj tego czego szukacie i oczekujecie, i że się nie rozczarujecie. Pozdrawiam serdecznie.

Witam wszystkich, Wojtek 

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie:)
mam na imię Renata i cieszę się, że mogę was poznać. Mam nadzieję, że się polubimy i przy okazji powymieniamy doświadczeniami. Pozdrawiam was bardzo z Wrocławia:)

Serdecznie witam użytkowników tego forum. Mam na imię Julka,kocham muzykę,dobrą książkę,film,rozrywkę i podróże. Do usłyszenia na forum.Pozdrawiam.

Witam Wszystkich bardzo ciepło na forum. Co prawda jestem tu nowy,ale nie brakuje mi doświadczenia jeżeli chodzi o podróże oraz turystykę,to moja pasja i liczę na to,że miło spędzę tutaj czas:)
Pozdrawiam.

Witamy Cię,
na pewno miło tu spędzisz czas... zacznij wrzucać zdjęcia i opisywać relacje ze swoich podróży
zobaczysz, jakie to fajne zajęcie.
Pozdr.

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Długo szukałam miejsca, gdzie mogłabym dzielić się swoimi doświadczeniami z podróżowania. Trafiłam tutaj. A tak w ogóle to mam na imię Ela i mieszkam sobie na dolnym śląsku. Pozdrawiam ciepło.

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum travelmaniacy, trafiłam tutaj zupełnie przypadkiem, ale już widzę że jest to idealne miejsce dla mnie ponieważ jestem miłośniczką podróży, chętnie podzielę się swoimi opiniami, pozdrawiam

cześć wam, zalogowałem się ponieważ w sierpniu jadę do na wakacje do Wiednia i szukam tu info, ale to w innym wątku oczywiście. fajnie tu u was, i dużo przydatnych informacji, dobrze, że was znalazłem.

Witam wszystkich nowych Travelmaniaków 

Witam, mam na imię Małgosia i bardzo się cieszę ze mogę dołaczyc do Waszego zacnego grona, serdecznie pozdrawiam

Witam wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum , to wspaniałe miejsce, liczę na miłe spędzenie czasu i zachętę do dalszych podróży.

Dzień dobry :-) jestem mainiakiem podróżowania, w sumie zwiedziłem 31 państw jak narazie ale jeszce wiele przede mną, ocywiście w Polsce wyjeździłem się też choć przyznaję, że jest sporo fajnych miejsc gdzie lubię wracać :-)

Cześć. Z tej strony Kamil, planuję w tym roku wybrać się na wakacje w jakieś urokliwe miejsce, najchętniej poza Europą, stąd moja wizyta na tym forum. Chcę poczytać opinie o różnych krajach i ewentualnie o coś dopytać podróżników - wiadomo, że takie informacje są cenniejsze niż te z przewodników.