Nie jesteś zalogowany.

Witam serdecznie. Mam na imie Krzysztof. Serwis www.Travelmaniacy.pl "odwiedzamy" z zona juz od jakiegos czasu i bardzo nam sie tu podoba. Nie mamy jakichs wiekszych doswiadczen z podrozami po swiecie. Do tej pory spedzalismy wakacje w Nowej Zelandii, gdzie mieszkamy i troche w Australii ale zamierzamy nadrobic zaleglosci i na powaznie zwiedzic troche swiata. Napewno skozystamy z cennych porad i informacji publikowanych tutaj . Pozdrawiam wszystkich. Krzysiek

Witaj Krzysiek, miło słyszeć, że portal podoba się Wam
. Mam nadzieję, że znajdziecie tu wiele cennych informacji.

Witamy wszystkich travelmaniaków. Niedawno dołączyliśmy do Was-tak spodobał nam się ten portal. A zaczęło się tak niewinnie- szukaliśmy zdjęć z Bali. Trafiliśmy na ,,kangura,, który miał największą ilość zdjęć z tego kraju. Super portal, tyle osób podróżujących, dzielących się wrażeniami, oglądających zdjęcia-wciągnęło i nas. I teraz pytanie. Wybieramy się na Bali-rejon Nusa Dua. Wybraliśmy hotel Bali Tropic Resort &spa. Wydaje nam się bardzo egzotyczny. Może ktoś był w tym hotelu i może nam coś więcej powiedzieć? I tak ogólnie, na co zwrócić uwagę lecąc w te rejony? Jakie wycieczki wybrać, czy wycieczki lepiej kupić z biura podróży, czy u lokalnych. A co ze szczepieniami? Byliśmy już na Sri Lance i w Tajlandi- nie szczepiliśmy się. Będziemy wdzięczni za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiamy wszystkich
ELA & KRZYŚ

Ela, Krzysiek witajcie w naszych skromnych progach 
Co do pytań o Bali w Indonezji, może zadajcie pytanie na forum ale w sekcji "Pozostałe kraje na świecie" - tam będzie większe prawdopodobieństwo, że uzyskacie odpowiedź 

Witam,
Aleksandra jestem,
Lubię podróże te bliskie i te dalekie,
Zbieram muszle morskie,a syn widokówki

Witam, jestem Bartek i bardzo mi się podoba to forum dlatego postanowiłem dołączyć bo bardzo lubię podróżować. Moje podróże to gównie Europa zachodnia i południowa i troszkę Afryki północnej. Pozdrawiam wszystkich miłośników podróżowania 

Witam Wszystkich na forum. bardzo się ciesze,że mam możliwość do Was dołączyć i mam nadzieję że miło spędze ten czas.
Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Podróży:)

Witam wszystkich
Mam na imię Joanna, pochodzę z Pomorza Zach.
Zajmuję się zawodowo turystyką - organizuję wycieczki krajowe dla dzieci (wycieczki klasowe), a także prowadzę Serwis CroDea.pl oferujący kilkadziesiąt apartamentów w Chorwacji i Czarnogórze.
Jestem wielką miłośniczką Chorwacji i Czarnogóry, byłam tam już kilkanaście razy, służę więc pomocą dla tych, którzy planują urlop w tej części Europy.
Zapraszam na mój blog poświęcony Bałkanom crodea.blogspot.com oraz na stronę firmową serwisu CroDea.pl - crodea.pl
Ostatnio edytowany przez zielina74 (2013-04-15 00:09:52)

Witam wszystkich nowych Travelmaniaków. Mam nadzieję, że znajdziecie tu sporo pomysłów i inspiracji do Waszych kolejnych podróży. Pamietajcie także, aby nie reklamować w serwisie innych stron - wszystko znajdziecie na Travelmaniakach 

Jesteśmy Robert i Magda,dowiedzieliśmy się o was od wujka googla ,kochamy podróżowanie ,a rejestrujemy się u Was z wyspy Nosa Lembongan w Indonezji.

Magda, Robert - witajcie w gronie pasjonatów podróży. Mam nadzieję, że znajdziecie tu sporo praktycznych informacji i jednocześnie inspiracje do kolejnych wyjazdów.

Witam Wszystkich na forum. Bardzo się ciesze,że mogę do Was dołączyć i mam nadzieję,że miło i aktywnie spędze tutaj czas dyskutując na temat podróży.
Pozdrawiam.

Witam i Pozdrawiam. Podróżami zajmuje się od dawna,jest to moja pasja i bardzo lubię spędzać wolny czas aktywnie- właśnie podróżując. forum obserwuje od dawna a teraz postanowiłem się ujawnić.

witajcie
jestem poszukiwaczka przygód i podróżniczką, chętnie dołączę do dyskusji na forum 

Witam serdecznie wszystkich nowych Travelmaniaków