Nie jesteś zalogowany.

witam travelmaniakow,na imie mam Alicja lat 37,dolaczylam do was niedawno,ale podrozuje juz lat kilkanascie,na moim koncie Wlochy,Hiszpania (3x),Chorwacja,Egipt(2x),w tym roku ponownie Chorwacja,a za rok co juz prawie pewne Hiszpania po raz 4
uwielbiam podroze samochodem,planowanie trasy i wogole wyjazdow to moje ulubione zajecie
z checia poczytam o waszych podrozach a i moimi doswiadczeniami chetnie se podziele 

Alicja, dobrze że do nas trafiłaś, czuj się tu jak u siebie 

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem niestereotypowa88 i uwielbiam podróżować.
Prowadzę bloga na którym w każdy poniedziałek podejmuję tematykę z moich podróży.
Na forum pragnę wymienić się doświadczeniami z podróży.
Pozdrawiam serdecznie.

Niestereotypowa88 witaj na Travelmaniakach 

Witam wszystkich Travelmaniaków, mam na imie Joanna i uwielbiam podróże

Joanna, witaj w gronie pasjonatów podróży 

WItam, mieszkam na Sri Lance od pieciu lat, jestem przewodnikiem i pilotem wycieczek. Organizuje zwiedzanie Sri Lanki dla osób indywidualnych, grup, incentivy. Proponuję za równo standardowe wycieczki objazdowe oraz krótkie jedno, dwu, trzy - dniowe zwiedzanie wyspy, jak i "włóczęge" po wyspie w miejsca gdzie nie dojeżdżają turysci (pociągiem, autobusami transportu publicznego, stopem itp.).

Witam, mam na imię Ewa, kocham podróże i fotografowanie. Szczególnie fascynuje mnie Azja. Mieliśmy okazję być w Chinach, Nepalu i azjaryckiej części Rosji a po odchowaniu naszych pociech zamierzamy kontynuować nasze podróże. Na razie cieszy mnie oglądanie Waszych zdjęć. W miarę wolnego czasu wrzucę tu moje fotki. Pozdrawiam.

Witam nowych Travelmaniaków 
Ewa z przyjemnością obejrzymy Twoje zdjęcia na portalu.

Witam wszystkich Travelmaniaków:) mam na imię Grzesiek i razem z żoną uwielbiamy podróżować. Strone znalazłem przez przypadek w wyszukiwarce, i odrazu mi sie spodobała
Zaczynamy podróżować od niedawna, ale myślę że zdążymy zobaczyć piękne ciekawe miejsca na świecie.

Witaj Grzesiek, miło że trafiłeś do nas, mam nadzieję, że znajdziecie tutaj sporo cennych informacji, które pomogą zaplanować Wasze przyszłe wyjazdy 

Aha ... no zostawilam dluzsze wypociny ale sie nie przedstawilam ? ok ... Moni z tej strony , fajnie tu u Was ! Siedzimy sobie przy pochodniach , popijamy koniaczek i rozmyslamy ... co dalej , dokad ??? ponad 20 lat w USA , nic z tego zycia .... ale marzenia mamy
)))

Witam wszystkich TravelManiaków !
Yow, big up all a di travelmaniac dem!
Tu ania z Jamajki. Mieszkam tu od lat. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie Jamajki, walcie śmiało.
Zapraszam również na mój blog:
www.annajamaica.wordpress.com

Pyskata68, Aniu - witam Was wśród Travelmaniaków 

Mam na imię Ela. Witam wszystkich Travelmaniaków i pozdrawiam gorąco.
Jestem mieszkanką Gdańska i zawitałam w te progi za namową Anetki i Zbyszka.
Niestety nie mam możliwości podróżowania, ale bardzo miło pooglądać ładne fotki i pomażyć o dalekich wyjazdach.