Nie jesteś zalogowany.

Travelmaniacy witają Martę w gronie Travelmaniaków 

Pierwsza relacja już jest, więc zapraszam
Pozdrawiam

witam wszystkich serdecznie - mam na imię Kasia, - po trzydziestce :-))) (dla ścisłości) jak zapewne wszyscy w tym miejscu - jestem podróżomaniaczką :-)))

Kasiu, witaj wśród pasjonatów podróży, mam nadzieję że z jednej strony znajdziesz w serwisie ciekawe informacje i porady, a z drugiej w miarę swoich możliwości będziesz mogła służyć pomocom innym Travelmaniakom 

Witam wszystkich Travelmaniaków!
Mam na imię Ola i oczywiście uwielbiam podróże,ale własnego autorstwa. Dowiedziałam się o was z N-K i mam nadzieję, że dowiem się wielu informacji potrzebnych do mojej nowej wyprawy. Pozdrawiam

Witaj Ola, zapraszam do aktywnego uczestnictwa w gronie Travelmaniaków 

Witam wszystkich travelmaniaków,
Miło mi dołączyć do grona zagorzałych podróżników. Ponieważ Fresh kazał mi się przedstawić wszystkim
, zrobię to poniżej
.
Otóż turystyką zajmuję się od mniej więcej sześciu lat, rozpoczynając od turystyki masowej po bardziej indywidualną, a w rezultacie motywacyjną, integracyjną, wyprawy szyte na miarę. Szczerze powiedziawszy bardzo chętnie poszerzę grono osób kochających podróże, zajmujących się nią, przy okazji chętnie sama posłucham, poczytam ciekawe informacje związane z turystyką, tą prawdziwą turystyką.
Mam pytanie, czy w najbliższą sobotę odbędzie się comiesięczne spotkanie travelmaniaków w Klubie Podróżnika?
Pozdrawiam,
Kasia

Witaj Kasiu 
Jeśli chodzi o spotkania, to na czas wakacji zostały wstrzymane, będziemy z nimi startowali najprawdopodobniej od września, ale o tym dokładniej poinformujemy na łamach serwisu jak już będziemy w 100% wiedzieli.

Witam wszystkich Travelmaniaków,
Właśnie dołączyłam do Waszego grona i chciałabym się przedstawić. Mam na imię Natalia, uwielbiam podróże
i staram się uchwycić w obiektywie mój ogląd świata, tego co w nim piękne, ciekawe, zastanawiające lub zupełnie nieznane i niezrozumiałe.
W najbliższym czasie postaram się opisać moje podróże.
Pozdrawiam wszystkich 

Natalia witam Cię w imieniu Travelmaniaków, miło że nasze grono tak szybko rośnie 
Bardzo chętnie przeczytamy relacje z Twoich przeszłych i przyszłych poróży 

Witam jestem Paulownia ( cesarskie drzewo szczęścia) kocham Ameryke i narazie podróżuję tylko w tamtym kierunku.
Uwielbiam tamten świat
Ostatnio edytowany przez paulownia (2010-08-11 20:24:24)

Witaj Paulownia, miło że dołączyłaś do nas 
Przy okazji - odwiedzasz bardzo ciekawe miejsca, gratuluje!

Witam wszystkich maniaków podróży i wszystkiego co się z tym wiąże 

hej, mam na imię Kasia, witam wszystkich wielbicieli wojażerki;)

Kasia, Luzik33 witajcie w gronie pasjonatów podróży